Ratkaisematon murhamysteeri kolmelle

1 2 3 4 5 (2)
Helsinki
3 henkilöä

105 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Ratkaisematon murhamysteeri

Matematiikan professori Felix Goban on pidätetty ja lukittu eristysselliin seitsemästä murhasta epäiltynä. Mutta Felixin pidätyksen jälkeenkin on tapahtunut kaksi samantyylistä murhaa. Miten se on mahdollista?

Rikosetsivätiiminne tehtäväksi on koitunut ratkaista mysteeri, kuinka psykopaattinen tappaja pystyy yhä jatkamaan murhatyötänsä. Kuka on hänen seuraava uhrinsa? Vahvat etsiväntaitonne ovat johdattaneet teidät paikkaan, jonka epäilette kuuluvan murhaajalle. Olkaa varuillanne – ette vielä tiedäkään, mitä salaisuuksia sarjamurhaajan huoneessa piileskelee.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tällä lahjakortilla pääsette kokemaan jännittävän huonepakopelin kolmen hengen porukalla. Aikaa huoneesta pakenemiseen on käytössä 60 minuuttia. Kaikki tehtävät on suoritettava ilman fyysistä voimaa, ja ryhmän tuleekin turvautua yhteiseen älykkyyteensä ja yhteistyökykyihin.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Tämä pakopelihuone soveltuu kylmähermoisille mysteerinratkojille, jotka syttyvät terävimmilleen pienen paineen ja jännityksen alla. Ei sovi perheen pienimmille.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

3 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Pelipaikalla on oltava 10 minuuttia ennen pelin alkua.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.