Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Reuterholmin kirjasto -huonepakopeli

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Reuterholmin kirjasto -huonepakopeli

Vaasa
4-6 henkilöä

120 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
120 €

Paetkaa sivistysseuran kynsistä!

Tiesitkö, että Suomen ensimmäinen kirjasto perustettiin Vaasaan vuonna 1794 hovioikeuden herrojen toimesta kansan sivistykseksi? Tässä kirjastossa on myös Suomen ainoa historian halki säilynyt “myrkkykaappi”, joka sisältää muun muassa siveettömäksi luokiteltua materiaalia. Kaapin sisältö on historiallisesti arvokasta ja ollut osa kirjaston kokoelmaa jo vuosia.

Viime vuosina kunnostautunut Pohjanmaan pahamaineinen Siveysseura on uhannut tuhota myrkkykaapin sisällön, ja liittyessänne tämänviikkoiseen lukupiiriin alkaa ulkoa kuulua kovaäänistä pauketta ja mekastusta. Siveysseura on tosissaan rymisemässä kirjastoon tuhoamaan kansan mielen turmelevat hävyttömät kirjat, joten teille ei jää muita vaihtoehtoja kuin teljetä heidät ulkopuolelle – ja itsenne sisälle. 60 minuutin kuluttua siveilijät tulevat kuitenkin pääsemään ovesta läpi, joten pois on päästävä ja apuja saatava. Löydättekö toisen tien ulos ennen kuin hukutte siveysseuran jalkoihin ja älyttömyys pääsee valloilleen?

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahja sisältää enintään 60 minuutin mittaisen huonepakopelin 4–6 henkilölle Vaasassa. Pelaajien tarkoituksena on päästä eteen tulevia pulmia ja aivopähkinöitä ratkomalla huoneesta ulos ennen ajan loppumista.

Reuterholmin kirjastoja on paikan päällä kaksi samanlaista, joten voitte myös haastaa toisen tiimin leikkimieliseen kilpailuun nokkeluudessa ja tiimityöskentelyssä!

Kenelle elämyslahja sopii?

Pakopeli sopii pelattavaksi työporukan kesken, tykypäiväksi, ystäville, perheelle tai muun illanvieton kohokohdaksi. Pelit sisältävät sopivasti jännitystä, ongelmanratkaisua ja yhdessä tekemisen iloa, joten kaikki paikalle saapuvat tulevat varmasti nauttimaan peleistä ja yhteisestä ajasta.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Vaasa

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

4-6 henkilöä

Sää

Ympäri vuoden.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.