Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Tuolitanssitunti 6–15:lle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Tuolitanssitunti 6–15:lle

Helsinki
6-15 henkilöä

160 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
160 €

Tuolitanssitunti omalla porukalla

Tuolitanssitunnilla harjoittellaan tanssillisia liikkeitä yhdessä tuolin kanssa ja halutessa tuntiin voidaan yhdistää myös akrobaattisia liikkeitä. Tämä korkealentoinen tanssitunti sopii erityisen hyvin polttareihin, illanistujaisiin tai vaikkapa virkistyspäivän ohjelmaksi!

Tuolitunnilla voidaan harjoitella koreografiaa tai yksittäisiä liikkeitä. Suomen ensimmäisessä, jo vuonna 2007 perustetussa tankotanssikoulussa järjestettävään tuolitanssituntiin voidaan halutessa yhdistää myös korkokenkä- tai tankotanssia.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

60 minuutin mittainen oppitunti toteutetaan osallistujien tason mukaan ja sopii niin aloittelijoille kuin myös pidempään harrastaneille tanssijoille. Tuolitanssitunti voidaan toteuttaa koreografialla tai ilman ryhmän mieltymysten mukaisesti.

Ryhmä pääsee halutessaan suunnittelemaan suunnittelemaan itselleen sopivan teeman yhdessä tanssijärjestäjien kanssa: teemaksi voi valita esimerkiksi prinsessapäivän tai jonkin vuosikymmenen, kuten 90-luvun muodin.

Kenelle elämyslahja sopii?

Tämä lahja sopii erityisen hyvin polttareihin, illanistujaisiin tai vaikkapa virkistyspäivän ohjelmaksi. Tuolitanssi sopii kaikenlaisille liikkujille. Tunti toteutetaan osallistujien oman tason mukaan.

 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Liikuntaan sopivat vaatteet

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

6-15 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.