Lucky Fish

Lucky Fish järjestää kalastus-, veneily- ja vesielämyksiä Päijänteellä, Jämsän alueella. Lucky Fishin satamana ja tukikohtana toimii Hulkkionlahden satama. Lisämaksusta retkiä ja elämyksiä voidaan toteuttaa myös muualla Jämsän lähiympäristössä, esimerkiksi Vesijärvellä. Lucky Fishin toiminta keskittyy kalastukseen läpi vuoden ja kesällä myös vauhdikkaisiin veneilyaktiviteetteihin. Lucky Fishin aktiviteetit soveltuvat erinomaisesti polttareihin, virkistyspäiviin tai ihan vaan hauskan kesäpäivän viettoon. Jos etsit hauskaa vesielämystä Päijänteellä, valitse Lucky Fish!
Selaa kategorioita

Lucky Fishin kanssa pääset nauttimaan uniikista luonnosta, vesistöistä, järvikalastuksen nautinnoista sekä vauhdikkaista aktiviteeteista vedessä. Lucky Fish tarjoaa mahdollisuuden mieleenpainuviin kokemuksiin veden äärellä. Laajaan palveluvalikoimaan kuuluu niin venetaksi, vetouistelu, heittokalastus, mato-onginta, katiskan kokeminen, verkkokalastus talvella, pilkintä, vesihiihto, renkaanveto, polvilautailu, jättisuppailu ja wakeboarding. Näiden elämyksien järjestämiseen Lucky Fishillä on käytössä neljä venettä.

Hintoihin sisältyvät kaikki tarvittavat varusteet ja välineet, kuten pelastusliivit, märkäpuvut, polttoaineet ja kalastusluvat. Vesielämysten yhteydessä on mahdollisuus myös ruokailla luonnon helmassa esimerkiksi laavulla. Ohjatuilla kalastusretkillä on mukana kokenut ja koulutettu kalastusopas tarvittavine pätevyyksineen. Lucky Fishin pääoppaana toimii Aki Temonen. Lucky Fish järjestää virkistäytymistä veden äärellä myös erityisryhmille, esimerkiksi veneilyn tai kalastuksen parissa.

Lucky Fishin kanssa järjestät ikimuistoiset polttarit, virkistyspäivän tai vaikka perhe- tai sukukokoontumisen vesiaktiteettien äärellä. Elämyslahjojen valikoimasta löydät Lucky Fishin elämykset: venecruisailua Päijänteellä, seniorin vapaapäivä veneellä, renkaanveto, vesihiihto ja wakelauta sekä pilkintä, verkot ja katiskat.