Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

SeikkailuSveitsi

Lähde viettämään hauskaa seikkailupäivää SeikkailuSveitsiin, Hyvinkäälle! SeikkailuSveitsin puistossa pääsee seikkailemaan puihin rakennetuilla kiipeilyradoilla ja nauttimaan hurjan pitkästä vaijeriliusta. Kiipeilyratoja löytyy alueelta 12 erilaista. Radat soveltuvat kaikenikäisille, niin aloittelijoille kuin myös kokeneemmille seikkailijoille. Puisto on auki kesäkaudella. Seikkailupuistossa ei vaadita mitään erityisiä taitoja. Painorajoitus SeikkailuSveitsin seikkailuradoille on 120 kg.
Selaa kategorioita

SeikkailuSveitsin seikkailupuistossa pääsee nauttimaan luontoliikunnasta hauskalla tavalla. SeikkailuSveitsi sijaitsee Hyvinkäällä, alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mikä parasta, seikkailupuiston aktiviteetit soveltuvat koko perheelle. SeikkailuSveitsi sijaitsee luonnonkauniissa maastossa, osittain luonnonsuojelu- ja puistoalueella. Runsaan puuston ja jääkaudelta peräisin olevan supan ansiosta puistossa ei ole tukalan kuuma hellepäivinä. Kangasmetsässä sade taas tuntuu erittäin virkistävältä.

Seikkailupuistossa on mahdollista kiipeillä yhtä ketterästi ja korkealla kuin orava. Monipuolisilla puihin rakennetuilla kiipeilyradoilla pääsee harjoittamaan tasapainoa, vartalon hallintaa ja keskittymiskykyä. Näiden erilaisten haasteiden parissa pääsee myös uhmaamaan korkean paikan kammoa täysin turvallisessa ympäristössä. Seikkailuradat sijaitsevat 1-15 metrin korkeudessa. SeikkailuSveitsistä löytyy 12 erilaista köysirataa ja 500 metriä pitkä vaijeriliuku. Ratojen vaikeustasoja on neljä.

Seikkailu alkaa aina harjoitusradalta, jossa tutustutaan turvallisen liikkumisen periaatteisiin. Perheen pienimmille löytyy omat seikkailuratansa maantasolta, jolloin aikuinen pystyy toimimaan apuna seikkailun ajan. Suuremmat seikkailijat voivat seikkailla eri tasoisilla radoilla korkeammalla puissa. Vaijeriliukurata kulkee jääkautisen suppakuopan yli, parhaimmillaan 40 metrin korkeudessa. Kyseessä on yksi Suomen huimimmista vaijeriliuista!

Elämyslahjojen valikoimasta löydät seikkailuliput niin pienille kuin suurillekin seikkailijoille SeikkailuSveitsiin. Kertalipulla radalla voi seikkailla vapaasti kolmen tunnin ajan. Seikkailuun sisältyy lyhyt alkuopastus sekä turvavaljaiden ja kypärän vuokra. Seikkailupuiston yhteydessä palvelee kahvio ja Kotipizza.