Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Viherviisikko Oy

Viherpeukalot kuulolla! Onko vielä tilaa kasvivalon alla? Kaipaako yrityksesi tilat piristystä? Viherviisikko on jokaisen vihersisustajan paratiisi! Asiakkaitamme ovat yritykset ja kiinteistöt sekä meiltä löytyy myös muita asiakkaita palveleva laadukas ja monipuolinen verkkokauppa osoitteessa viherviisikkokauppa.fi. Kaikki palvelut saman katon alla!
Selaa kategorioita

Puutarhat kuntoon!

Viherviisikko on on yksi suurimpia puutarha- ja vihersisusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla. Viherviisikko on Tapio Postin perustama yritys vuodesta 1996 ja on siitä asti ilahduttanut monia suomalaisia tarjoamalla asiantuntevaa ja laadukasta palvelua. Monipuoliseen tarjontaa kuuluu pihojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluita yli 25 vuoden kokemuksella! Vihersisustamisella saadaan tilaan viihtyvyyttä ja luodaan tunnelmaa.
Yrityksiin Viherviisikko loihtii myös näyttävät sisätilat viherkasveilla sekä aidon näköisillä silkkikasveilla. Yritys tarjoaa erilaisia pakettiratkaisuja eri tarpeisiin sekä lisäksi hoitopalvelun jolla varmistat kasvien pysyvän verhreinä vuoden jokaisena päivänä! Viherviisikon peruspilareihin kuuluu myös kestävä kehitys jonka johdosta yritys on saanut ansaitusti Avainlippu-merkin. Viherviisikon lahjakorteilla innostat itseäsi tai lähteistäsi sisustamaan kodin kauniiksi viherkasveilla sekä aidontuntuisilla silkkikasveilla.

Kaikille vihersisustajille!

Viherviisikon lahjakortti on viherpeukaloiden unelmalahja josta riittää iloa pitkäksi aikaa! Lahjakortit sopivat jokaiselle iästä tai sukupuolesta riippumatta.Tämä kotimainen verkkokauppa lähettää tuotteet suoraan varastolta joka sijaitsee suomessa. Lahjakorteilla saatat saada keltanokan innostumaan vihersisustuksesta tai inspiroida kokeneempaa harrastajaa.Lahjakorteilla voi maksaa ostoksia verkkokaupassa vaivattomasti. Monipuolisesta verkkokaupasta löydät myös ecopots ekologiset ruukut, viherkasvitaulut, valmiit silkkikasvi-istutukset, outletin josta voit tehdä mahtavia löytöjä sekä paljon muuta! Sesonki-osastolta löydät ajankohtaisen sesongin mukaisia tuotteita niin sisälle kuin ulos. Laiskempaa kastelijaa vetää puoleensa Lehchuzan altakasteluruukut, niiden avulla voit unohtaa kastelun jopa useammaksi viikoksi! Viherviisikon vehreät silkkikasvit ovat helppohoitoinen valinta, sillä ne kukoistavat kaikissa tiloissa ympäri vuoden!

Vihreä valinta

Antamalla lahjaksi lahjakortin viherviisikon nettikauppaan tuet kotimaista yritystä sekä annat lahjansaajalle pitkäkestoista iloa! Viherkasvien ja kukkivien ruukkukasvien avulla tuot aivan uuden ilmeen sisustukseen ja luot viihtyisyyttä.Kauniit yksityiskohdat ja vihreys rauhoittavat, piristävät ja kohentavat mielialaa. Jo muutamalla ruukkukasvilla monipuolistat huoneilmasi mikrobiston monimuotoisuutta. Viherviisikon ekologiset ruukut ovat valmistettu kierrätettävistä materiaaleista ja edustavat ajatonta designia. Viherviisikkojen lahjakortteja on saatavilla kahdestakymmenestä eurosta ylöspäin!

Tyylikkyyttä tiloihin

Anna lahjaksi iloa tuova viherviisikoiden lahjakortti!
Lahjakortti antaa saajalle vapauden valita silmää miellyttävät kasvit ja muut vihersisustukseen tarvittavat tuotteet näppärästi verkkokaupasta. Viherkasviharrastus vaatii hieman opettelua ja perhetymistä, mutta varsin pienillä eväillä pääsee jo alkuun. Valittavana on myös upea valikoima aidon nälöisiä silkkikasveja jotka kukkivat ympäri vuoden.Nosta kotisi sisustus uudelle tasolle sillä vihersisustaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Kaikki vihersisustukseen saman katon alta!