Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Jettivuokraus

Jettivuokraus.fi tarjoaa venevuokrausta ja vesijettivuokrausta Paraisilla Turussa. Lisäksi vuokrattavissa ovat SUP-laudat, jetboardit, Waydoon eFoil-laudat, retkiveneet sekä Onean jetboardit.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Jettivuokraus.fi tarjoaa mahdollisuuden vuokrata Yamahan luotettavia luksus vesijettejä tunnista alkaen ja jopa viikoksi. Jettivuokraus.fi räätälöi vuokra-ajan aina tarpeiden mukaan. Vuokrapakettiin kuuluu vesijetti ja kelluntaliivit (1-3 kpl). Vesijetin voi myös vuokrata trailerin kanssa. Kaikki vesiskootterit ovat kolmen istuttavat (kaksi aikuista ja lapsi), joten kaveritkin saa hauskanpitoon mukaan. Jettivuokraus.fi tarjoaa myös vuokrattavaksi retkiveneen. Tarjolla on Sea Ray 225 Weekender, jopa kahdeksalle henkilölle hyväksytty vuokravene. Veneeseen mahtuu 2-3 henkeä nukkumaan joten vene soveltuu myös viikonloppureissuun. Jettivuokraus.fi on myös SUP vuokraamo Turussa ja saaristossa. Vuokrakalustoon kuuluu niin perinteistä suppia kuin Supersize lautaa, joka on tarkoitettu 5-8 hengelle. Erinomainen ajanviete koko perheelle, kaveriporukalle, polttareihin ja virkistyspäiviin.

Suomen kesä on lyhyt mutta kaunis, joten kannatta ottaa kaikki irti aurinkoisista päivistä ja viettää ne veden päällä Suomen upeimmassa saaristossa! Jettivuokraus.fi toimii pääsääntöisesti Turun saaristossa, mutta muuallekin Suomeen saadaan tarvittaessa vesijetti/vesijetit toimitettua. Vene vuokrataan Airiston vierasvenesatamasta. Vesijetit ovat hauskaa viihdettä koko perheelle, mutta sopivat myös esimerkiksi henkilökunnan virkistyspäiville. Vuokraa juhlien kohokohta kesäjuhliin tai perheen syntymäpäiväjuhliin ja järjestä ikimuistettava päivä! Tätä kaikkea on Jettivuokraus.fi.

Jettivuokraus.fi tarjoaa elämyksenä vesijettihurjastelua Airistolla. Kauden 2021 uutuusvehkeet Yamaha FX HO vesijetit ovat hauskaa toiminnallista viihdettä koko perheelle, kaveriporukalle tai vaikka henkilökunnan virkistyspäiville. Mikä olisi parempi tapa nauttia Suomen kauneimmasta saaristosta kuin 180hv vesijetin kyydissä?

Jettivuokraus.fi tarjoaa lisäksi elämyksenä jättikokoisten SUP-lautojen vuokraamista. Jättikokoisella SUP-laudalla pääsee viettämään riemukasta päivää veden päällä koko perheen tai kaveriporukan kanssa. Lauta kantaa peräti 450kg, joten jopa 6 henkeä pääsee yhteisvoimin nauttimaan nopeasti kasvavasta lajista.