Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Kauneushoitola Dionella

Kauneushoitola Dionella Tampereen rautatieaseman läheisyydessä tarjoaa monipuolisia hoitoja ja tehokkaita kotihoitotuotteita yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaan. Vuonna 1998 perustettu Kauneushoitola Dionellassa palvelee kaikkia ammattitaidolla Cidesco-Diplomikosmetologi, ihoterapeutti Päivikki Koivumäki. Kauneushoitola Dionellan hoitolan tavoitteena on että asiakas lähtee aina hoidosta tyytyväisenä ja rentoutuneena, innostuen myös käyttämään kotihoitotuotteita ylläpitämään terveen ja kauniin ihon ja tulemaan hoitoihin aina yhä uudelleen.
Selaa kategorioita

Kauneushoitola Dionellan suosittuihin elämyksiin kuuluvat mm. hemmotteluhoidot kasvoille käsihieronnalla. Tämä elämys pitää sisällään kokonaisvaltaista ja rentouttavaa kasvohoitoa, johon sisältyy paljon hierontaa ja hemmottelua. Elämyksessä on ihoa kirkastavaa kuorintaa kasvoille ja jossa käytetään tehoaineita, kosteutusta, naamioita ja käsihierontaa. Hemmotteluhoito sopii elämyksenä kaikille jotka nauttivat omasta ajasta, rentoutumisesta ja erityisesti kasvohoidoista. Elämys sopiikin loistavasti vaikkapa ystävälle, äidille, rakkaalle tai kenelle tahansa ketä haluaa ilahduttaa.

Kauneushoitola Dionellan muita suosittuja eläymsiä ovat kiinteyttävät RF-kasvohoidot, joissa käytetään miellyttävää ja rentouttavaa RD-radiotaajuushoitoa. Hoito on itsessään tehokas ja sen avulla saa tuloksia jo ensimmäiselle hoitokerralla. Radiotaajuushoito liftaa ja kiinteyttää ihoa sekä madaltaa juonteita ja napakoittaa ihoa. Kauneushoitola Dionellan RF-kasvohoito myös raikastaa ja kirkastaa ihoa sekä poistaa nestekertymiä. Elämyksellinen hoitomuoto sopii kaikille jotka kaipaavat kiinteytystä iholleen.

Kauneushoitola Dionellan suklaakasvohoito elämys tarjoaa tummanmakeaa hyvinvointia suklaan ystäville. Suklaakasvohoito sisältää pehmeää vaniljaista käsihierontaa, joka rentouttaa ja poistaa stressiä. Bernard Cassieren erikoiskasvohoito kirkastaa, pehmittää ja kosteuttaa ihoa. Suklainen elämys sopiikin niin äidille, tyttärelle kuin vaimolle ikimuistoiseksi lahjaksi.