Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Crosskarting kuudelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Crosskarting kuudelle

Lammi
6 henkilöä

480 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
480 €

Nopea, turvallinen, jännittävä

Crosskarting-autoilla ajetaan vauhdikkaita kilpailuja mäkisellä ja vaativalla peltoradalla. Keväästä syksyyn kartingia ajetaan hiekkapinnalla ja talvella nastarenkain jääradalla. Crosskartingin turvallisuuden takaavat nelipistevyöt, kuppi-istuimet ja turvakaaret. Vauhdista huolehtii 620 cc. nelitahtimoottori. Tietokoneajanotto mahdollistaa jännittävät kilpailut aika-ajoineen ja finaaleineen. Crosskarting tapahtumaan sisältyy yhdistetty harjoitus/aika-ajot sekä aikojen perusteella ryhmitellyt finaalit.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Ensin ajetaan harjoitusjakso ja heti sen perään aika-ajokierrokset. Seuraavaksi ajetaan finaalit, johon lähtöjärjestys määräytyy aikojen mukaan. Jokainen ajaja on radalla ensin 10 min yhdistetyn harjoitus ja aika-ajon, ja sitten 10 min finaalilähdön. Ajoaikaa tulee jokaiselle kilpailijalle 2 x 10 min. Aikaa tilaisuuteen kannattaa varata n. 1 tunti.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Elämyslahja soveltuu kaikille vauhdista pitäville tai autourheilusta kiinnostuneille. Crosskart on helppo tapa päästä kokemaan vauhdin hurma. Crosskart sopii elämyksenä myös kaikille, jotka ovat kiinnostuneita uusista kokemuksista. Crosskartilla kiitäminen jääradalla on todellinen kokemusta, josta ei adrenaliinia puutu.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Lammi

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti. Paikan päältä saat kaikki tarvittavat ajovarusteet, sisältäen kengät, hanskat, haalarit, kypärähupun ja kypärän.

Kesto

Riippuu tapahtuman kestosta.

Osallistujat

Katsojien on mahdollista seurata ajoa katsojille tarkoitetussa paikassa.

Sää

Runsaalla sateella rata menee liian pehmeäksi, jolloin ajoja ei voida järjestää.

Lisätiedot

Osallistujalta vaaditaan ajokorttia sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Ajajat eivät saa olla päihteiden vaikutuksen alaisena ajon aikana. Asiakkaan omavastuu vaurioista, jotka aiheutuvat ohjeiden vastaisella toiminnalla on 150 Eur.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.