Merikalastus maks. viidelle

1 2 3 4 5 (1)
Helsinki, Porvoo
5 henkilöä

963 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Rentouttava kalastusretki Suomenlahdella

Suomenlahden saaristo on jo elämys sinänsä. Nautit sen monipuolisen miljöön seuraamisesta kalaretken aikana. Oppaamme ovat koulutettuja ja kokeneita kalastajia sekä asiakaspalvelijoita. Koska liikumme päivittäin vesillä, olemme koko ajan tietoisia päivän kalastustilanteesta ja osaamme viedä teidät oikeille kalapaikoille sekä näyttää pyytävimmät kalastusniksit. Valitsemme ajankohtaan sopivimmat kalastustavat. Yleensä se on helppoa heittokalastusta, mutta voimme asiakkaiden toiveiden mukaisesti kokeilla myös uusia trendikkäitä kalastustapoja kuten jigausta tai jerkkausta.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • kalastusvälinevuokra
  • lämpimät kelluntapuvut
  • kalastusoppaan palvelut
  • kahvia, teetä sekä suolaista ja makeaa purtavaa
  • tarvittaessa saappaat, kelluntahaalarit, pipot, hanskat

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Kalastusretkellä mieli lepää ja lahja sopii mainiosti ihmisille jotka nauttivat luonnon rauhasta. Kalamiehet pääsevät ottamaan itsestään mittaa ja kehittämään taitojaan entisestään mutta lahja sopii myös hyvin aloittelijoille jotka haluat oppia kalastamaan.

Tiesitkö?
Kalastus on elinkeinoista vanhimpia. Kalaa pyydetään yleensä ihmisten ja muiden eläinten ravinnoksi. Kalastus voidaan jakaa ammattimaisesti suoritettavaan teollisuustuotantoon, kalan­kasvatukseen, vedenalaiseen kalastukseen, kalaöljyn tuotantoon sekä harrastus- ja urheilu­kalastukseen. Se voidaan jakaa myös vesistöalueen mukaan meri-, järvi- ja jokikalastukseen.

Sijainti

Helsinki, Porvoo

Vaatteet

Säänmukaiset vaatteet. Varustamme ryhmän saappailla, kelluntahaalareilla ja tarvittaessa pipoilla ja hanskoilla.

Kesto

6 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Hauki: 25.4.-15.12., Ahven: 1.6.-15.12., Kuha: 1.6.-15.8., Taimen: 1.5.-20.6. ja 1.9.-30.11.

Lisätiedot

Paketti sisältää kalastusvälinevuokran, lämpimät kelluntapuvut, kalastusoppaan palvelut, kahvia, teetä ja suolaista ja makeaa purtavaa. Kalastusluvista peritään paikan päällä 15 € lisämaksu henkilöä kohden.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.