Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Metsänautti Oy

Metsänautti tarjoaa hyvinvointia, rauhaa ja elämyksiä puhtaassa lähiluonnossa. Metsänautti on metsästä nautiskelijoille ja sen visiona on se että lahjan saaja oppii löytämään elämyksiä, hyvinvointia ja rauhaa puhtaasta lähiluonnosta. Elämysretket toteutetaan vuodenajoista, luonnon antimista ja kaikista aisteista nauttien – vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen, kestävän kehityksen periaatteilla.
Selaa kategorioita

Metsänautti on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa elämyksiä luonnossa ja opettaa saamaan luonnosta hyvinvointia. Samalla opitaan erilaisia taitoja luonnossa toimimiseen. Metsänautin retkillä luontosuhde syvenee ja siellä opitaan rentoutumaan luonnossa suorittamisen sijaan. Haluaisitko oppia lähteä luontoon matalalla kynnyksellä? Kokemaan elämyksiä kaikilla aisteilla? Tuntemaan olosi turvalliseksi luonnossa liikkuessa? Metsänautin retkillä luot tätä varmuutta luonnossa toimimiseen.

Metsänautin suosittuihin elämyksiin kuuluu mm. Tentsile-viikonloppuvuokraus. Tutun hotellimajoituksen vastapainoksi on luotu luontoihmisen tai retkeilijän elämysmajoitukseksi Tentsile-viikonloppuvuokraus, joka tarjoaa aidon yöpymiskokemuksen metsän siimeksessä. Lahjan saaja pääsee nauttimaan ilmavasta ja luonnonläheisestä kokemuksesta Tentsile Stingray -puumajoituksessa. Metsäisestä majoituksesta huolimatta selän alta löytyvät männynkävyt ja aamulla kainaloon kiipeävät muurahaiset ovat historiaan jäänyttä elämää ja tavallisten telttailijoiden murheita: Tentsile kiinnitetään sopivalle paikalle tukevasti kolmen puun väliin hieman maaperän yläpuolelle, leväten puiden syleilyssä. Tentsilen nouto- ja palautuspaikka sijaitsee Tuusulassa, joka sijoittuu pääkaupunkiseudulta lähdettäessä sopivasti useiden suosittujen retkeilyalueiden ajoreittien varrella. Tentsile Stingray on suunniteltu enintään 3 aikuisen tai 2 aikuisen + 2 lapsen yöpymiseen (kantavuus 400 kg) ja se soveltuu erityisen hyvin luontoretken kiinteäksi tukikohdaksi. Elämys sopii kaikille luonnosta nauttiville henkilöille ja hyvälle vastapainolle tutuille hotellimajoituksille.