Talvisurf

Talvisurf on talvisurffauksen edistämiseen keskittyvä yritys Helsingistä. Talvisurf tekee tätä omien varsinaisten töiden ohessa, innolla ja kokemuksella. Talvisurf ei tavoittele valtavaa asiakasmäärää ja suuria kassavirtoja, vaan lisää onnellisia ihmisiä kiitämään jäitä ja lumia pitkin, hienoja kilpailuja ja jatkuvasti kehittyvää kalustoa. Talvisurfin löytää useimmiten pääkaupunkiseudulta, joskin liikumme lajin mukana useissa eri maissa ja maisemissa. Talvisurf yrityksenä keskittyy tarjoamaan laadukasta asiakaspalvelua sekä helpottamaan uusien harrastajien mukaantuloa.
Selaa kategorioita

Talvisurfin mukaan kaikkea ei tarvitse omistaa. Talvisurfin kanssa pääset liikkeelle huippukalustolla ja hyvällä opastuksella. Purjehtimaan pääsee paljon paremmin kuin omatekoisella kalustolla koska tiedämme täsmälleen, mikä kalusto toimii milloinkin, minne kannattaa mennä ja millaisilla säädöillä. Talvisurf tarjoaa opetusta ja vuokravälineitä tilauksesta. Toimimme Espoossa (Bodomilla), Helsingin purjehduspaikoilla sekä Levillä, Ylläksellä ja Pallaksella. Tarvittaessa pystymme tarjoamaan palveluitamme myös muualla Suomessa. Järjestämme opetusta turvallisilla jääalueilla olosuhteiden mukaan. Meiltä saa hyvän paketin niin yksittäisenä kokeilijana kuin isommallekin ryhmälle, joihin sisältyy perusopetusta, yksityisopetusta, purjehdusta Pallaksella, surffausta kevätjäillä Levillä tai Ylläksellä. Lisäksi Talvisurf vuokraa kalustoa lajin alkeet hallitseville. Aloittelijoille tarjoamme alkuun opetusta vuokravälineillä. Lisäksi Talvisurf pystyy opettamaan kilpapurjehdusta siitä innostuineille. Vuokrattavissa on luistinkelkkoja, suksikelkkoja ja erikokoisia purjeita. Talvisurf kokoaa välinepaketin olosuhteiden ja käyttäjien mukaan. Vuokrahintaan sisältyvät olosuhteisiin sopivat kelkka ja purjeriki. Lisäksi Talvisurfista löytyy polvisuojia ja pari selkäpanssaria.

Talvisurf tarjoaa elämyksenä talvisurffausta. Talvella on helppoa aloittaa surffausharrastus tai pelkästään kokeilla, kiinnostaisiko uusi laji - onnistuu paljon helpommin kuin kesällä! Kun välttyy aalloissa räpiköimiseltä ja laudalta tippumiselta, purjeen käsittelyn oppii paljon nopeammin. Talvisella jäällä kiitäminen on sekä adrenaliinia nostattavaa että rauhoittavaa. Lahjakortti oikeuttaa peruspakettiin, jolla pääsee erinomaisesti alkuun. Kurssia järjestetään pääsääntöisesti viikonloppuisin pääkaupunkiseudulla. Kurssilla rikataan purjeet ja opetetaan perusasiat, kuten purjeen ja kelkan hallinnan, käännökset ja nopeuden säädöt. Peruskurssilla oppii alkeet, jonka jälkeen on hyvä siirtyä itsenäiseen ajoon. Talvisurffaus sopii kohtuullisen peruskunnon omaaville henkilöille. Kurssilla perehdytetään lajin saloihin, joten aiempaa tietämystä ei tarvita. Talvisurffaus on mukava tapa vietää virkistyspäivää, yhteistä aikaa perheen kesken, kaveriporukalla tai vaikkapa yllättää syntymäpäiväsankari surffauksella.