Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Edulliset syntymäpäivälahjat

Etsitkö tapaa ilahduttaa syntymäpäiväsankaria ilman suurta budjettia? Edullinen syntymäpäivälahja voi olla yhtä merkityksellinen kuin kalliimpi vaihtoehto. Tutustu valikoimaamme edullisia synttärilahjaideoita ja löydä sopiva lahja, joka tuo hymyn syntymäpäiväsankarin kasvoille.

Katso myös: pienet muistamiset ja edulliset elämyslahjat.
Selaa kategorioita
Näytetään: 276
Elämyksiä nähty 60 / 276

Edulliset syntymäpäivälahjat ilahduttavat jokaista

Etsitkö täydellistä syntymäpäivälahjaa, joka ei rasita kukkaroasi? Meillä Elämyslahjat.fi:ssä ymmärrämme, että lahjojen ei tarvitse olla kalliita ollakseen merkityksellisiä. Siksi olemme koonneet sinulle valikoiman upeita ja edullisia syntymäpäivälahjaideoita. Tutustu alla oleviin vaihtoehtoihin ja yllätä syntymäpäiväsankari iloisella ja budjettiystävällisellä tavalla.

Lautapeli-ilta on edullinen syntymäpäivälahja

Lautapeli-ilta tarjoaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa ystävien, pelien, ruoan ja juoman äärellä tai vaihtoehtoisesti loistava tapa tutustua uusiin ihmisiin. Lautapelien sääntöjä ei tarvitse osata etukäteen osallistuakseen ohjattuun iltamaan, sillä lahja soveltuu kaikentasoisille pelaajille.

Teemaistelu on budjettiystävällinen syntymäpäivälahjaidea

Yllätä teen ystävä teemaistelulla. Teemaisteluun sisältyy neljän teen maistelu. Yli 10 vuoden ajan teekulttuuriin perehtynyt teemestari vie synttärisankarin matkalle maailman parhaiden teelaatujen pariin, joihin ei muualla tule törmättyä.

Seikkailupuistovierailu on budjettivalinta synttärilahjaksi

Syntymäpäiväsankarille, joka rakastaa luontoa ja seikkailuja, tarjoamme seikkailupuistovierailuja eri puolilla Suomea. Puistossa voi kokea upeita maisemia, voittaa itsensä, oppia uusia taitoja ja nauttia samalla raikkaasta ulkoilmasta.

Suomen laajin valikoima edullisia syntymäpäivälahjavinkkejä

Elämyslahjat.fi tarjoaa laajan valikoiman edullisia syntymäpäivälahjoja, jotka varmasti ilahduttavat lahjan saajaa. Valitse oma suosikkisi ja tee syntymäpäivästä ikimuistoinen ilman, että rahapussisi kärsii liikaa. Muista, että lahjamme ovat vain muutaman klikkauksen päässä, joten voit tehdä ostoksesi helposti ja nopeasti verkkokaupassamme.