Huonepakopeli Joensuu

Huonepakopeli Joensuu tarjoaa jännittäviä seikkailuja ja elämyksellisiä haasteita. Joensuun liike sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 28. Iso Myyn tiloissa Elokuvateatteri Tapiota vastapäätä. Huonepakopeli Joensuu tarjoaa jännittäviä haasteita ja niistä suosittuja ovat mm. taikakoulu, jossa ollaan taikakoulun oppilaita. Lausuessanne loitsua oppitunnilla kuulette hätäisen huudon käytävältä. Poistutte luokkahuoneesta ja löydätte viestin: ”Olen palannut”. Nyt velhomaailman kohtalo on teidän käsissänne. Pystyttekö löytämään kaikki sielun palat ja päihittämään suurimman pahan
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Muita suosittuja huonepakopelejä on jungle joka onkin osoittautunut pelinä todella haastavaksi. Läpäisyprosentti on noin 35%. Pelissä päädytte ystävien kanssa hylättyyn viidakkoon. Kohta huomaatte olevanne mukana pelissä. Outoja ääniä ja salaperäisiä eläimiä löytyy joka puolelta. Tulevaisuutenne riippuu tekemistänne askeleista. Huonepakopeli Joensuu tarjoaa myös uuden huonepakopelin nimeltä Abyss, jossa ryhmänne saapuu kartoittamattomalle planeetalle. Kohtaatte matkallanne vastoinkäymisiä. Selviääkö ryhmänne ja aluksenne paineesta? Miten selviätte takaisin? Kaikki Huonepakopeli Joensuu pelit ovat loistavaa ajanvietettä ryhmissä.

Huonepakopeli Joensuu tarjoaa elämyksenä 60 minuuttia aikaa ja huoneen täynnä haasteita. Pääsetkö pakenemaan? Huonepakopeleissä laitetaan tiimihenki koetukselle ja aivonystyrät toimintaan! Peleissä ratkaistaan vastaan tulevia pulmia ja yritetään päästä ulos huoneesta tunnin kuluessa - jos tiimi ei kykene tähän, he häviävät pelin. Huonepaot sopivat jokaiselle, joka haluaa haastaa itsensä ja ryhmänsä jännittävään ja sydäntä tykyttävään elämykseen.