Kauneushoitola Fresh Beauty

Ystävälle, rakkaalle tai läheiselle antaa mielellään parasta. Kauneushoitola Fresh Beautyn hoitavat ja hemmottelevat hoidot rentouttavat mukavasti. Anna itsellesi tai läheisellesi lahjaksi hemmottelua ja hyvää oloa. Miltä kuulostaisi pieni hengähdystauko arjen kiireestä esimerkiksi rentouttavassa aromahieronnassa tai Sweet Temptation -hemmotteluhoidossa?

Fresh Beautyn valikoimasta löytyy kasvo-, jalka- ja käsihoidot, geelilakkaukset, spa-hoidot, hieronnat, sokeroinnit, meikkaukset sekä pigmentoinnit. Kauneushoitola Fresh Beautyssa sinua palvelevat Leea, Anniina, Lasse ja Susanna. Kauneushoitola Fresh Beauty palvelee Espoon keskuksessa osoitteessa Asemakuja 3. Tervetuloa hemmoteltavaksi!
Selaa kategorioita

Laadukkaat hoidot juuri sinulle räätälöitynä

Kauneushoitola Fresh Beauty tarjoaa korkealaatuisia kauneusalan palveluita Espoon keskuksessa. Fresh Beautyn kattavasta valikoimasta löydät muun muassa erilaiset kasvohoidot juuri sinun ihotyypillesi ja tarpeisiisi sovitettuna, kaipaatpa sitten tehokasta apua iho-ongelmiin, pientä piristystä kasvoillesi, tai ylellistä hemmotteluhetkeä ihan muuten vain. Lisäksi Fresh Beauty tarjoaa sokerointeja, mikroneulausta, ripsien kestotaivutusta, kulmien laminointia, cryo-jäädytyshoitoja, käsi- ja jalkahoitoja ja paljon muuta! Hoitolasta voit myös ostaa laadukkaita kotihoitotuotteita, ja jatkaa hemmottelua vielä kotonakin. Myös miesten kasvohoidot omine erityspiirteineen lukeutuvat Fresh Beautyn osaamisen kirjoon. On tärkeää ottaa aikaa itsellesi ja ihollesi. Olipa tarpeesi mikä tahansa, täältä löydät siihen vastauksen! Fresh Beautyn ammattitaitoiset kosmetologit toteuttavat kaikki hoidot tarkkuudella ja mukavuudestasi huolehtien. Tästä hoitolasta lähdet siis taatusti ihanan virkistyneenä ja hymyissä suin!

Intohimoiset ja ammattitaitoiset kosmetologit

Hyvän kauneushoitolan tunnistaa hyvistä työntekijöistä. Fresh Beautyn kosmetologit ovat intohimoisia ja ammattitaitoisia, ja voit luottavaisin mielin antaa heidän hemmotella ihoasi ja vartaloasi. Erilaiset kasvohoidot, vartalohoidot, käsihoidot ja jalkahoidot ovat huomaavainen lahja ylellisyyttä ja hemmottelua arvostavalle läheiselle. Kaipaisiko äitisi rentouttavaa aromahierontaa, tai ilahtuisiko siskosi kauniista manikyyristä? Miehiäkään ei ole unohdettu, Fresh Beauty tarjoaa myös erityisesti miesten iholle suunniteltuja kasvohoitoja! Kauneusalan hoidot ja palvelut ovat erinomainen tapa rentoutua ja ottaa aikaa itsellesi, mutta ne voivat olla myös oleellinen osa tärkeää juhlapäivää. Kauneushoitola Fresh Beauty toteuttaa myös esimerkiksi juhla-, ilta-, ja häämeikkejä toiveitasi kuunnellen ja korkealaatuisia tuotteita hyödyntäen, jotta voit säkenöidä kilpaa tähtien kanssa! Tutustu Kauneushoitola Fresh Beautyn tarjontaan ja löydä omat suosikkihoitosi ja palvelusi kätevästi Espoon keskuksesta!

Kiireisen arjen pelastus!

Anna lahjaksi hemmotteluhetki Kauneushoitola Fresh Beautyssa, jonka rentouttavasta vaikutuksesta lahjansaaja voi nauttia vielä monta päivää elämyksen jälkeenkin. Laadukkaan kasvohoidon virkistävä voima on kokemisen arvoinen elämys, ja tervetullut apu mahdollisiin iho-ongelmiin ja väsymyksen merkkeihin. Sokeroinnit, kynsihoidot, mikroneulaus ja ripsien kestotaivutus puolestaan helpottavat kiireistä arkea ja takaavat että näytät aina parhaalta versiolta itsestäsi, myös kiireisinä aamuina! Mikä olisikaan ihanampaa?