Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Style Workshop

Style Workshop on kampaamo ja kauneushoitola Helsingissä. Style Workshopin palveluihin kuuluva Hair Spa tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ja näitä ovat mm. keratiinisuoristus, Brasilialainen keratiinihoito, Kashmir Keratin HairCare, Perfect Repair tehohoito, Bouffant & Boost Up ja Olaplex & Niophlex. Style Workshop tarjoaa hiustenpidennyksiä ja niistä suosittuja ovat Sinettipidennykset, Micro-ring, Teippipidennykset, Hiustenpidennysten huolto sekä Afroletit. Style Workshopin kampaampalveluihin kuuluu Balayage, AirTouch, HG Haircut / hiusten hionta, kuumat sakset, hiusten leikkaus ja värjäys, kampaukset sekä parturipalvelut. Style Workshopin beauty bar palveluista löytyy hampaiden valkaisu, geelilakkaus ja ripsien pidennykset. Lisäksi saatavilla on Kulmien laminointi, ripsien kestotaivutus – Lash Lift Make Up ja kestopigmentointi. Kosmetologi palveluista löytyy sokerointi, vakuumihieronta, radiofrekvenssi, ultraäänikavitaatio sekä ultraäänipuhdistus.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Style Workshop haluaa luoda kauneussalonki vierailusta uniikin ja muistamisen arvoisen. Tavoitteena on esitellä uusimpia tyylejä ja ideoita, joiden avulla elämyksen saaja pysyy mukana trendeissä ja muodin muutoksissa. Style Workshop kouluttaa tekijöitään jatkuvasti laadukkaan palvelun takaamiseksi. Kaikki stylistit tukevat toisiaan kauneusalan ja henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamisessa. Style Workshop lupaa panostaa täysillä yksilölliseen palveluun, pitää yllä Helsingin toimitilojen puhtautta ja ylittää kaikki odotukset. Style Workshopin tavoitteena on saada sinut palaamaan takaisin.

Style Workshopin suosittuihin elämyksiin kuuluu Brasilialainen keratiinisuoristus ja keratiinihoito. Brasilialaisella keratiinisuoristuksella voidaan suoristaa luonnonkiharat, -taipuisat ja pörröiset hiukset luonnollisesti. Tämä suoristus sopii hyvin lyhyille hiuksille, jotka halutaan saada ojennukseen.

Style Workshopin muita suosittuja elämyksiä ovat Slaavilaiset hiustenpidennykset. Arvokkainta pitkissä hiuksissa on niiden kiilto ja sileys. Microsinetti-hiustenpidennykset ovat ratkaisu heille, jotka haluavat paksut ja pitkät hiukset pitkäksi ajaksi. Huomaamattoman kevyet, mutta samalla vahvat ja korkealaatuiset pidennykset valmistetaan Venäjän pohjoisilta alueilta kerätyistä, 100 % aidoista hiuksista. Pitkäkestoiset microsinetti-hiustenpidennykset ovat yksi korkealaatuisimmista palveluista kauneus- ja kampaamosalongeissa, jotka voidaan tehdä myös lyhyille sekä ohuille hiuksille. Pituuden lisäksi pidennykset tuovat hiuksiin näyttävää volyymia ja tuuheutta. Lahjaan sisältyy 100 kappaletta 40 cm pituisia sinettejä sekä niiden ammattimainen laitto, joka kestää noin 2 tuntia. Pidennykset kiinnitetään keratiinilla, joka lämmitettynä toimii kestävänä ja huomaamattomana sinettinä hiustenpidennysten ja lahjan saajan hiusten välillä. Hiustenpidennykset eivät poikkea luonnonhiuksista. Hellävarainen hiustenpidennys ei vaikuta lahjan saajan omien hiusten hyvinvointiin. Pidennykset pestään normaalisti, eivätkä laadukkaat kiinnityskapselit ole havaittavissa tai vaadi normaalista poikkeavaa hiustenhoitoa. Lahjan saaja voi jatkaa samojen hoitotuotteiden käyttöä ja värjäysmenetelmiä kuin ennen hiustenpidennysten saamista. Tasaisin väliajoin hoidettuina pidennykset kestävät jopa kaksi vuotta.