Von Stackelberg Hotel Tallinn

Kartanoloma Tallinnan keskustassa kutsuu! Von Stackelberg Hotel Tallinna on tyylikäs neljän tähden putiikkihotelli historiallisessa kaupunkikartanossa. Hotelli sijaitsee Toompean mäen juurella, vanhan ja uuden kaupungin rajan tuntumassa. Tyylikäs ja viihtyisä hotelli on rakennettu baltiansaksalaisen paroni von Stackelbergin 1800-luvulla valmistuneeseen kaupunkikartanoon. Rakennuksen kalkki- ja puuseinät huokuvat siis historiaa. Historian havinasta huolimatta hotellissa pääsee nauttimaan nykyaikaisista mukavuuksista. Elämyslahjojen valikoimasta löydät Von Stackelberg hotellin lahjakortit ja majoituspaketit.
Selaa kategorioita

Von Stackelberg Hotel Tallinn tarjoaa luksusta ja historian havinaa. Tämä uniikki hotelli on rakennettu vuonna 1874 valmistuneeseen kaupunkikartanoon. Rakennus peruskorjattiin kokonaan vuonna 2015. Alkuperäiset kalkkikiviseinät on säilytetty, ja ne yhdessä modernin valaistuksen kanssa luovat erittäin lämpimän ja kodikkaan ympäristön. Von Stackelberg Hotel sijaitsee suositun Toompean mäen juurella vain muutaman askeleen päässä Toompean linnalta ja Aleksanteri Nevskin katedraalilta. Hotelli on kuin oma pieni kodikas korttelinsa, keskiaikaisen vanhankaupungin liepeillä. Vanhankaupungin sydämeen, Raatihuoneentorille on matkaa hotellilta noin kilometrin verran. Satamasta hotelliin on matkaa noin 2,6 kilometriä ja Viru Keskus sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä.

Hotellista löytyy 54 kaunista ja idyllistä huonetta, ravintola, aulabaari sekä Zen SPA. Von Stackelberg hotellin huonevaihtoehdot ovat Standard, Zen ja Zen Deluxe. Hotelli tarjoaa myös lisäpalveluita, kuten kuljetus, concierge ja yllätykset huoneeseen. Hotelli kuuluu Green Key -ympäristöohjelmaan ja pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksia. Hotellin yhteydessä palvelee elegantti ja kodikas ravintola Emmeline & Otto sekä OTTO’s Wine & Tapas Bar. Viini- ja tapasbaarissa voi nautiskella välimerellisiä herkkuja ja laadukkaita viinejä tai drinkkejä. Kesäisin suojaisalla sisäpihalla palvele viihtyisä terassi, jossa voi nautiskella illallista, viiniä tai cocktaileja.

Hotellin yhteydessä palvelee myös pieni hyvinvointikeidas Zen SPA. Zen SPA on ylellinen pieni kylpylä, jossa voi nauttia erilaisista hoidoista tai rentoutua suomalaisessa saunassa, höyrysaunassa tai japanilaisessa porealtaassa. Zen SPA -konsepti yhdistää muinaista itämaista zen-filosofiaa ja nykyajan mukavuuksia. Hoitolan valikoimasta löytyy erilaisia rentouttavia kylpylähoitola, kuten hierontaa, vartalo-, kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja.