Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Bomba-Action

Bomba-Action on ohjelmapalveluyritys Nurmeksessa keskellä kaunista Bomban Karjalaiskylää. Palveluihimme kuuluu ohjelmapalvelut ympäri vuoden. Bomba-Action järjestää monipuolista elämysmatkailua jokaisena vuodenaikana: talvella voit lähteä esimerkiksi moottorikelkkasafarille tai lumikenkäilemään ja kesällä vetouistelemaan tai nauttimaan vauhdin hurmasta vesijeteillä. Bomba-Actionin erikoisalaa on moottorikelkka,- mönkijä,- ja vesijettisafarit.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Bomba-Actionin suosittuihin elämyksiin kuuluu mm. mönkijäsafari Pohjois-Karjalassa 4 hengelle. Tämä elämys tarjoaa hauskaa ja erilaista menoa. Safarilla tutustutaan ajamiseen eri maastoissa vaihtelevia reittiä pitkin: metsässä, hiekkatiellä ja pellolla. Retki alkaa Nurmeksesta Bombalta Kalevan Hovin safaritalolta. Reitillä ajetaan asfalttitietä pitkin Kangaslahteen ja sieltä metsäreitille vaihtelevaan maastoon. Ajomatka on noin 9 km. Reitti sopii kaikille, eikä ole liian vaikea ensikertalaisellekaan. Haukaa ja vauhdikasta menoa kaveriporukalle!

Bomba-Actionin muita suosittuja elämyksiä ovat moottorikelkkasafarit. Talvikaudella päästään nauttimaan hurjastelusta jopa neljän hengen kaveriporukalla. Matkaan lähdetään Nurmeksesta Bombalta Kalevan Hovin safaritalolta, josta ajetaan Pielisen jäätä pitkin Kynsiniemen metsäiselle reitille. Elämykseen sisältyy opastus, polttoaine sekä ajovarusteet (kypärä, myssy, hanskat, villasukat, talvihaalarit ja ajolasit). Elämys sopii niin ensikertalaisille, kuin kokeneille kuskeille.

Bomba-Actionin kalamiesten ja naisten elämys tarjoaa vetouisteluretken Pielisellä. Lähde mukaan opastetulle vetouisteluretkelle Pieliselle. Hyvän paikkatuntemuksen ansioista saalista saadaan lähes aina! Kalastus Pielisellä on erittäin monipuolista: suuret selkävedet tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet vetouisteluun ja saaliit ovat usein kiitettäviä. Retki tehdään hytillisellä ja lämmityksellä varustetulla Yamarin 59 Cabin veneellä oppaan kanssa. Elämys sisältää venematkan parhaille kala-apajille, kalastusluvan ja -välineet, kahdeksan tuntia kalastusta, kahvia ja pientä suolaista veneessä nautittavaksi sekä tietenkin maistuvan kalaillallisen kodassa. Elämyslahja soveltuu kaikille kalastuksesta kiinnostuneille.