Embody It Now / Havaijikeskus

Havaijikeskus tarjoaa Iso Roobertinkadulla Helsingissä Havaijilaista hierontaa ja hulatanssin yksityistunteja ja tanssiopetusta. Vuonna 2013 perustettu Havaijikeskus tarjoaa myös työpajoja ja monipuolisia Havaijilaisia hoitoja kaikille. Hoitoina löytyy mm. Kahuna Bodywork - havaijilainen Lomi Lomi -hieronta, kranio-sakraali osteopatia, Havaiji hieronta raskaana oleville naisille sekä lasten kranio-sakraaliosteopatia. Lisäksi palveluista löytyy Kahuna Bodywork yhdistettynä kranio-sakraaliseen osteopatiaan sekä erilaiset oppitunnit, työpajat ja esitykset havaijilaisessa hula-tanssissa. Havaijikeskus työpajoista löytyy mm. Healing Trance Dance, virtauksen polut Havaijilainen hula-tanssi, ruumiillistuneet alkurytmit & ääni - kehon ja sielun voima, ruumiillinen prosessi – kosketus- ja virtaus spektrin tutkiminen prosessityö.
Selaa kategorioita

Havaijikeskuksen tarjoamalla Havaijilaisella hieronnalla on monia eri nimiä ja mm. Shamanistinen havaijilainen hieronta, Lomi Lomi Nui ja Lomi. Se on muinaisiin havaijilaisiin perinteisiin perustuva kehotyöskentelyn muoto, joka menee syvemmälle kuin perinteinen hieronta. Se vaikuttaa sekä fyysisellä, henkisellä että emotionaalisella tasolla.

Perinteiset havaijilaiset Kahuna parantajat tunsivat pyhän perinteen jolla vapautettiin kehon jännitystiloja ja energiavirtoja jotta fyysinen emotionaalinen ja mentaalinen parantuminen tuli mahdolliseksi. Tämä hieronta auttaa meitä yhdistämään kehon ja mielen. Se auttaa meitä uudistumaan ja tekemään muutoksia elämässämme. Havaijilainen hieronta on kokonaisvaltainen, holistinen, hoito. Havaijilaisessa hieronnassa käytetään lämmintä öljyä ja se sisältää toistuvia harmonisia liikeratoja, erilaisia syviä kehonhoito tekniikoita, nivel manipulaatiota, akupainantaa. Tämä hieronta sopii kaikenikäisille ja myös raskaana oleville naisille. Havaijilainen hieronta (Kahuna Bodywork) on yhtä aikaa dynaaminen ja rentouttava. Työskentelemme käsivarsien, käsien ja oman kehon painomme avulla saadaksemme asiakkaan kehon kuntoon. Tämä hieronta virtaa kuin aallokko. Jäykkyyksien ja energia blokkien haviäminen vapauttaa resursseja ja tuo ne asiakkaan käytettäviksi. Tämä terapia on intensiivistä, kompleksista ja moniulotteista. Sanojen ja selitysten takaa voi löytää paljon sanatonta. Kehotietoisuus ja keho itse ovat avaimia ja silta sieluun jonka voi kokea koko syvyydeltään. Tämä terapia on matka kaikkiin eri aspekteihin itsessäsi.

Havaijikeskuksen Hula Hula tanssi on perinteistä tanssia Havaijilta. Hula juhlii kauneutta: ihmisten, maan ja luonnon kauneutta tuulien, pehmeiden sateiden, vesiputousten ja surffauksen kanssa. Tanssi on fyysinen tapa ilmaista tunteita, kokemuksia ja toiveita. Hula on esimerkki tästä. Se informoi, viihdyttää, parantaa ja inspiroi käyttämällä ihmiskehoa tarinankerronnan välineenä.

Havaijikeskus tarjoaa erilaisia elämyksiä ja niistä suosituimpia ovat mm. Havaijilainen hieronta. Elämyslahja sisältää havaijilaisen Lomi Lomi Nui eli Temple Style -hieronnan yhdelle henkilölle. Hieronta tehdään lämpimällä öljyllä. Havaijilaisen hieronnan aikana toistetaan harmonisia liikkeitä ja hyödynnetään erilaisia syvälle kehoon ulottuvia tekniikoita, kuten esimerkiksi nivelten käsittelyä ja akupainantaa. Hieronta kestää kokonaisuudessaan 90 minuuttia. Havaijilainen hieronta on mainio valinta lahjaksi kokonaisvaltaista rentoutumista tai stressinlievitystä kaipaavalle läheiselle. Tämä hieronta soveltuu kaikenikäisille ja myös raskaana oleville naisille.