Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Hooked Saimaa

Hooked Saimaa tarjoaa monipuolisia elämyksiä Saimaan vesillä, niin kalastaen, risteillen tai seikkaillen. Hooked Saimaa järjestää esimerkiksi kalastusmatkoja, risteilyjä ja retkiä Saimaalla ja sen lähiympäristössä. Saimaa on tunnettu puhtaasta ja kauniista luonnostaan. Hooked Saimaan retkien aikana pääsee ihailemaan Suomen puhdasta luontoa lähietäisyydeltä. Saimaa ja sen lähiympäristö on yhdistelmä herkkää ja karua sekä jylhää ja vehmasta maisemaa, puhtautta ja hiljaisuutta unohtamatta. Vedenlaatu Saimaalla on erinomainen. Hooked Saimaan elämykset jättävät muistijäljen jokaiseen.
Selaa kategorioita

Hooked Saimaa järjestää upeita elämyksiä Saimaan aalloilla ja lähiympäristössä niin kalastaen, marjastaen, seikkaillen kuin myös luonnosta ja hiljaisuudesta nautiskellen. Hooked Saimaan veneretken teemana voi olla esimerkiksi kalastus, kesäpäivän vietto saaressa tai vaikkapa sieni- tai marjaretki. Elämyslahjojen valikoimasta löydät Hooked Saimaan monipuoliset retket: jigikalastus Saimaalla, all-inclusive kalastuspäivä, saariseikkailu Saimaalla, esteetön retki Otavassa, saimaaristeily ja kovat jigikalastuskisat.

Hooked Saimaan kalustoon kuuluu ranskalainen Jeanneau Merry Fisher Marlin 755 -vene, kaksi suomalaista Alutroll 410 Snapper -kalastusvenettä sekä Snowdog-telamönkijät. Hooked Saimaan yhteistyökumppanin kalustosta löytyy myös Flatrock-lautta, joka mahdollistaa myös pyörätuoliasiakkaille järjestettävät, esteettömät kalastus- ja veneretket. Esteettömän retken aikana on mahdollisuus kalastaa, retkeillä, risteillä tai nauttia vaikka näistä kaikista. Retket suunnitellaan aina osallistujien toiveiden mukaan.

Hooked Saimaa järjestää kalastusretkiä niin aloitteleville kalan narraajille kuin myös kokeneemmille kalastajille. Kalastusmuoto valitaan asiakkaiden toiveiden ja kuluvan kalastussesongin mukaan. Jigikalastuksella tarkoitetaan silikonista valmistetuilla jigeillä tapahtumaa kalastusta. Jigauksessa saalisvarmuus on lähes 100 prosenttia. Jigauksessa saaliina tulee pääsääntöisesti kuhaa, ahventa ja haukea. Vetouistelussa taas on mahdollista kalastaa kuhaa, ahventa, haukea, järvilohta ja taimenta. Hooked Saimaa järjestää myös hauskoja jigikalastuskisoja, joissa on mahdollisuus kisata omalla porukalla.