HOTELL EUROOPA OÜ

Hotel Euroopa sijaitsee Tallinnan keskustassa matkustajasataman ja laajentuvan Rotermannin korttelin sekä vanhankaupungin välissä. Neljän tähden hotelli Hotel Euroopa sopii erityisen hyvin lomalaisille, työmatkalaisille ja konferenssien järjestämiseen. Hotellin monipuolisessa konferenssikeskuksessa voidaan järjestää tilaisuuksia jopa 700 osallistujalle. Hotel Euroopan hotellissa on myös tilavat ja kodikkaat huoneet, joten se sopii kaikille helppoutta ja hyvää sijaintia arvostaville!

Hotel Euroopan hotellissa on 185 kodikkaasti sisustettua ja tilavaa huonetta. Hotellissa on huoneita myös allergikoille ja erityistarpeisille. Moderni satamahotelli on kuuden minuutin kävelymatkan päässä lauttaterminaalista sekä Kadriorgin taidemuseoon, että Toompean linnaan on hotellista kahden kilometrin matka.

Viihtyisissä Hotel Euroopan perustason huoneissa on puisia sisustusyksityiskohtia, maksuton Wi-Fi-yhteys, taulutelevisio ja minibaari. Osassa huoneista on myös sohva. Tasokkaammissa huoneissa on merinäköala, parveke ja/tai teen- ja kahvinkeitin. Hotel Euroopan sviiteissä on lisäksi oma sauna ja erillinen olohuone.

Maksuton Hotel Euroopan aamiainen katetaan tilavaan ravintolaan, josta avautuu näköala satamaan päin. Aulabaarissa on säännöllisesti live-musiikkia. Muita mukavuuksia ovat saunat ja kauneushoitola. Käytettävissä on maksullinen pysäköinti.

Kokousvieraille Hotel Euroopassa on 9 erikokoista monnitoiminnallista kokoussalia, jotka sopivat kokousten, konferenssien, messujen ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Kokoushuoneet ovat tilavia ja suurimmassa osassa niistä on suuret ikkunat ja kauniit näköalat. Kaikissa Hotel Euroopan kokoustiloissa on nykyaikainen video-, ääni- ja esitystekniikka ja ilmainen WiFi.
Selaa kategorioita