Kreutzwald Hotel Tallinn

Kreutzwald Hotel Tallinn on Tallinnan keskustassa sijaitseva neljän tähden hotelli. Hotelli sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Tallinnan vanhastakaupungista. Hotellin vieressä sijaitsee yksi Tallinnan tunnetuimmista maamerkeistä, Viron kansalliskirjasto, jota et voi olla huomaamatta kävellessäsi jykevän rakennuksen ohi. Myös yksi Tallinnan suurimmista ostoskeskuksista, Kristiine Keskus sijaitsee aivan hotellin lähettyvillä.
Selaa kategorioita

Kreutzwald Hotel Tallinn tarjoaa loistavat puitteet niin romanttiselle kaupunkilomalle kuin myös minilomalle perheen tai ystävien kanssa. Trendikäs ja viihtyisä hotelli soveltuu niin matkailijoille kuin myös liikematkustajille. Hotelli Kreutzwaldin sijainti on erinomainen. Oli toiveissa sitten ostosten tekeminen, hemmotteluhoidot, kulinaristiset nautinnot tai tutustuminen Tallinnan nähtävyyksiin, hotelli Kreutzwald tarjoaa loistavan paikan majoittua Tallinnan lomalla. Tutustu tarkemmin hotelli Kreutzwaldin majoituspaketteihin.

Kreutzwald Hotel Tallinn on tunnettu mukavasta majoituksesta sekä nopeasta ja ystävällisestä palvelusta. Hiljattain remontoitu hotelli sijaitsee historiallisessa rakennuksessa. Hotellista löytyy yhteensä 68 huonetta. Huonevaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun: Standard, ZEN Deluxe, ZEN Superior, ZEN ja perhehuone. Kaikista huoneista löytyy ilmastointi ja wifi. Hotellin sisustus on hyvin klassinen ja värimaailma lämmin. Aamiainen sisältyy majoituksen hintaan.

Hotellin yhteydessä palvelee italialainen ravintola La Cucina ja pizzeria Napoletana, jossa ravintolavieraat pääsevät ihailemaan ruuan valmistusta avoimessa keittiössä. Ravintolan ruokalistalta löytyy italialaisia suosikkiruokia, niin erinomaista pizzaa ja pastaa kuin myös liharuokia. Kesällä makuelämyksistä voi nautiskella terassilla. Erinomaisesta viini- ja olutvalikoimasta voi nautiskella myös kirjaston oleskelutilassa.

Hotellin yhteydessä palvelee Zen SPA, jossa yhdistyvät muinainen aasialainen zen-filosofia ja nykyajan mykavuudet. Zen SPA tarjoaa niin kauneushoitoja, hierontaa, kasvohoitoja, vartalohoitoja, kylpyhoitoja, käsi- ja jalkahoitoja kuin myös suosittuja päiväpaketteja ja parihoitoja. Spasta löytyy kolme hoitohuonetta, japanilainen poreallas ja kaksi saunaa.