Päijänteen vesitaksi Oy

Elämys Päijänteellä kutsuu! Päijänteen vesitaksi tarjoaa elämyksiä veden äärellä ja täyden palvelun veneretkiä Päijänteellä. Päijänteen vesitaksin arvoihin kuuluvat asiakaslähtöisyys, palvelulupaukseen sitoutuminen ja turvallinen vesillä liikkuminen. Veneretkien ja kuljetuspalvelun lisäksi Päijänteen Vesitaksin palvelukategoriaan kuuluvat erilaiset aktiviteetit vedessä, virkistysretket, synttärit, polttarit ja muut tapahtumat. Vesiaktiviteetteina toimivat esimerkiksi perinteinen uimaretki, SUP-lautailu, kelluntalautta, vetorengas tai wakeboard. Veneretket suunnitellaan aina täysin asiakkaan toiveiden mukaan: voit viettää koko päivän vesillä, kokea elämyksiä veden äärellä tai suunnitella täysin oman uniikin veneretken.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Nimensä mukaisesti Päijänteen vesitaksi on tunnettu laadukkaasta vesitaksipalvelusta Päijänteellä. Päijänteen lisäksi yritys operoi tarvittaessa myös muilla vesialueilla. Päijänteen vesitaksi järjestää erilaisia aamusta iltaan kestäviä päiväretkiä tai aikasidonnaisia veneretkiä. Veneretkelle lähdetään laadukkaalla Yamarin 81 Day Cruiserilla. Vene on perinteistä sisävesiristeilijää reilusti rivakampi menopeli ja siirtyminen paikasta toiseen sujuu huomattavasti nopeammin kuin perinteisellä risteilyaluksella. Seurueelle jää siis enemmän aikaa nauttia valitsemastaan retkikohteesta. Veneen varusteluihin kuuluu nykyaikainen viihdejärjestelmä, suihku, wc, vesipiste, minikeittiö ja jääkaappi omia eväitä varten. Mahdolliselta sateelta suojaa ajokuomu. Veneestä löytyy myös muutamia makuupaikkoja, jos vaikkapa tarve päivänokosille yllättää.

Päijänteen vesitaksin elämyksen ovat hyviä vaihtoehtoja niin perheen kesäpäivän viettoon, ystävän polttareiden juhlimiseen tai työporukan virkistyspäivän viettoon. Veneretken lähtöpaikkana voi toimia Padasjoki, Kuhmoinen, Pulkkilanharju, Kellosalmi, Kalkkinen, Vääksy, Lehmonkärki, Suopelto tai Sysmä. Retkikohteita löytyy Päijänteeltä ja sen yhteysvesistöiltä yli kaksikymmentä. Retkikohteena voi toimia esimerkiksi Päijänteen kansallispuisto, Heinola, Vuolenkoski, Kimolan kanava ja Voikkaa, Kuhmoinen, Jämsä, Jyväskylä, Vääksy, Suopelto tai Sysmä. Vaihtoehtoja on siis monia. Retken aikana on mahdollisuus tutustua esimerkiksi upeisiin luontokohteisiin, nauttia päivästä laguunilla uiden tai tutustua vaikkapa vierasvenesatamien tarjontaan. Veneretkelle mahtuu mukaan maksimissaan kahdeksan osallistujaa. Veneeseen mahtuu pyörätuoli liikuntarajoitteiselle. Elämykset soveltuvat kaikenikäisille, ja Päijänteen vesitaksin slogan onkin ”Vaari taikka lapsi, parhaat vesikyydit tarjoaa Päijänteen vesitaksi.”