Ravintola Liv

Ravintola Liv on pieni, tyylikäs ja viihtyisä ravintola Tampereen keskustassa. Ravintola Liv palvelee osoitteessa Laukontori 6 B. Loistavan viinivalikoiman omaava eurooppalaiseen ruokakulttuuriin keskittyvä ruokaravintola avautui Tampereelle helmikuussa 2018.

Ravintola Livin keittiö panostaa ruokien ja juomien taidokkaisiin yhdistelmiin sekä ammattitaidolla valittuihin tuoreisiin raaka-aineisiin. Ravintolan keittiöhenkilökunnalla on koossa yhteensä yli 80-vuoden ravintolakokemus, joten taivaallinen ruokaelämys on taattu. Tervetuloa!
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

“Miksi tyytyä hyvään”

- Kun voit saada parasta! Tämä on Ravintola LiV:n motto eikä suotta! Tampereen Laukontorilla sijaitseva Ravintola LiV avasi ovensa helmikuussa 2018 ja on siitä lähtien valloittanut tamperelaisten ja Tampereella vierailevien sydämiä. Kyseessä on eurooppalaiseen ruokakulttuuriin keskittyvä tyylikäs ja tunnelmallinen ravintola, jossa yhdistellään erilaisia raaka-aineita kokemuksella herkullisiksi annoksiksi, tietenkin unohtamatta aktiivisesti päivitettyä viinilistaa, joka elää menun mukaisesti. Viinien tuntemus ja itse viinilista ovatkin poikkeuksellisia kun valikoimaa verrataan ravintolan kokoon. Tässä viihtyisässä ravintolassa raaka-aineita yhdistellään huolellisella ammattitaidolla, minkä ansiosta tarkkaan harkittu menu on lyhyt, mutta sitäkin maistuvampi.Ruokalistaan saa täydennystä Ravintola LiV:ssä kunniapaikalla löytyvästä liitutaulusta johon ravintolan keittiömestari paljastaa saatavilla olevat kauden parhaimmat herkut. Laadun lisäksi ravintolan tavoitteena on pystyä tarjoamaan taidolla ja lämpimällä palveluasenteella varustettu ravintolaelämys, joka on kaikkien saatavilla kohtuullisen hinnoittelun ansiosta.

Inspiroitunut eri kohteista ja viinistä

Ravintola LiV:n tiimillä on yhteensä yli 80-vuoden ravintolakokemus, johon sisältyy myös vahva viinituntemus. Eipä siis ole ihme että ravintolassa pystytään keskittymään laatuun lyhyemmällä ruokalistalla. Inspiraatiota ravintola onkin saanut ympäri Suomea ja Eurooppaa, minkä seurauksena oli koottava kaikkein parhaimmat yhdistelmät, muistot ja makuelämykset yhden katon alle kulinaristeille koettavaksi. Meininki ravintolassa on rento ja intiimi, mutta työssä näkyy osaaminen ja kekseliäisyys. Huhu kertookin että kiitos monipuolisten kokemusten palvelua Ravintola LiV:ssä olisi saatavilla suomen ja englannin kielen lisäksi ruotsiksi sekä saksaksi! Ravintola LiV on helposti tavoitettavissa Tammenkosken varrella. Bussilla lähelle pääsee helposti keskustorin pysäkiltä, josta sitten käveleekin muutamassa minuutissa ravintolalle.
Suurin piirtein saman kävelymatkan päässä Ravintola LiV sijaitsee myös kauppakeskus Koskikeskuksesta ja Tampereen Ratina Stadionilta. Rautatieasemaltakin matka vie vain noin kymmenen minuuttia. Kuka sanoikaan että pienen viihtyisän ravintolan pitäisi hankalasti tavoitettavissa ja piilossa? Ei tämä väite ainakaan pidä paikkansa Ravintola LiV:n kohdalla!

Yli 80-vuoden ravintolakokemus

Yksi ravintolan omistajista ravintolakonkari Mika Lintula on kierrellyt ympäri Suomea, Helsingistä Lappiin ja takaisin sekä välillä tie on vienyt merille. Tämän mukana on kertynyt paljon erilaista kokemusta mutta myös inspiraatiota itse Ravintola LiV:n. Hänet tunnistaa leveästä hymystään ja asiakaspalvelutaidoistaan, mutta taskusta löytyy myös sommelier koulutus, minkä takia ei olekaan ihme että häntä myös viinimestariksi kutsutaan. Vahvaa ravintola osaamista ja luovaa toteutusta on myös tuotu Ravintola LiV:n keittiöön keittiömestari Juho Hännisen avulla jopa Lontoosta asti. Tähän kun lisätään tarinankertojana tunnettu viinuri Vesa Vuorenmaa, ei ole ihme mikä Ravintola LiV:stä tekee ainutlaatuisen.

Love at first bite

Rakkautta jo ensimmäisellä suupalasella! Ravintola LiV tarjoaa pienenä tunnelmallisena ravintolana jotain ainutlaatuista mitä nykyään löytää yhä harvemmin. Tarkoin harkitun menun ja laajan viinilistan lisäksi paikasta nimittäin löytyy se autenttinen ravintoloiden intiimisyys. Jokaisen työntekijän tuoma ammattitaito ja vuosien saatossa kertynyt kokemus eripuolilta heijastuu vahvasti ruoan laadussa ja viinitietämyksessä. Kun haluat erinomaista ruokaa tyylikkäällä mutta rennolla otteella on tämä ehdottomasti ravintola jonka haluat kokea! Tule ja ihastu!