Son of a Punch

Son of a Punch on ravintola-alan luova toimisto, joka tarjoaa catering-palveluita ja pitää useita eri ravintoloita ja baareja Helsingissä. Son of a Punch koostuu ryhmästä ravintoala-alan ammattilaisia, jotka ovat ylpeitä tekemisestään, uskovat palveluun ja ovat aidosti läsnä. Heiltä löytyy myös aina pilkettä silmäkulmasta. Son of a Punch toimii rakkaudesta ja intohimosta ruokaan ja juomaan.

Son of a Punch on perustettu vuonna 2011. Elämyslahjojen valikoimasta löydät Son of a Punch:n opastuksen Gin & Tonicin maailmaan ja drinkkikoulutuksen ryhmälle. Son of a Punch:n Gin & Tonic -koulutuksessa pääsee tutustumaan yhteen maailman tunnetuimmista cocktaileista. Drinkkikoulutus sopii erinomaisesti esimerkiksi polttariporukalle

Haluatko oppia valmistamaan tyylikkäitä cocktaileja, jotka hurmaavat päivällisvieraasi ja nostavat kotibaarisi uudelle tasolle? Son of a punch oy:n ravintolat lukeutuvat Helsingin tunnetuimpien ja tasokkaimpien cocktail-baarien joukkoon. Heidän drinkkikursseillaan voit oppia niin klassikkodrinkkien kuin modernien mocktailienkin valmistuksesta, samalla kun nautit upeasta atmosfääristä. Drinkkikurssi sopii myös hauskaksi aktiviteetiksi esimerkiksi työporukalle tai persoonalliseksi ohjelmanumeroksi syntymäpäiväjuhliin.
Selaa kategorioita

Opi valmistamaan tyylikkäitä drinkkejä

Löytyykö lähipiiristäsi intohimoinen gin & tonic -harrastaja, tai luovuutta puhkuva illalliskutsujen suunnittelija? Tai kenties olet itse halukas oppimaan suosikkidrinkkisi valmistuksen salat. Son of a punch oy järjestää monipuolisia drinkkikursseja joilla voit oppia tekemään itse tyylikkäitä cocktaileja taidokkaiden ammattilaisten opetuksessa. Kurssivalikoimasta löydät niin klassikko-cocktailkoulutukset kuin gin & tonic- ja sour-kurssitkin! Vai haluaisitko sittenkin oppia jotain vielä modernimpaa? Fantasia-koulutuksessa opetellaan drinkkien valmistusta omien toiveidesi mukaan. Teemana voi olla vaikka jokin tietty alkoholijuoma josta pidät, tai esimerkiksi suunnittelemiesi juhlien teemaan sopivat drinkit! Mikä olisikaan parempi tapa tehdä vaikutus juhlavieraisiisi, kuin tarjoilla heille itse valmistamiasi herkullisia ja ensiluokkaisia drinkkejä? Kursseilla kerrotaan myös näppäriä vinkkejä cocktailien valmistamiseen kotikonstein, joten menestys on taattua myös kurssipäivän päättymisen jälkeen!

Tunnelmallinen sijainti ja ensiluokkaista opetusta

Drinkkikurssit järjestetään Son of a punch oy:n ravintoloissa Helsingissä. Kaikkia ravintoloita yhdistää veikeä ja tunnelmallinen atmosfääri, vahva konsepti, sekä palvelualtis ja asiakkailleen omistautunut asenne. Son of a punchin ravintoloiden tavoitteena on tehdä päivästäsi aina hieman parempi. Jokaisella ravintolalla on oma kiinnostava teemansa, joka on näkemisen ja kokemisen arvoinen. Klassikoiden ystävälle täydellinen valinta on Liberty or Death, jonka rento ilmapiiri ja ylpeydellä valmistetut cocktailit vievät mennessään. Bob’s Laundry taas on hilpeän leikkisä drinkkibaarin ja itsepalvelupesulan yhdistelmä, joka piristää varmasti päivääsi. Sukat raikastuvat samalla kun rentoudut drinksun kanssa! Salapoliisitarinoiden fani rakastuu takuuvarmasti Trillby & Chadwick salakapakkaan ja sen mystiseen tunnelmaan joka on kuin aikamatka 1800-luvun lopun Lontooseen. Pizzeria Via Tribunali sopii tietenkin nälkäiselle herkkusuulle, joka arvostaa tuoretta italialaista pizzaa. Valinnanvaraa siis riittää, olipa tyylisi mikä tahansa!

Cocktail-koulutukset joka tilanteeseen

Kurssit ovat räätälöitävissä juuri sinun porukallesi sopiviksi. Parhaiten kurssit sopivat 6-20 hengelle, mutta tarvittaessa myös isommille ryhmille. Lisäksi Son of a punch järjestää avoimia cocktail-koulutuksia, joihin voit osallistua vaikka yksinkin. Oli kyseessä sitten syntymäpäiväjuhla, työporukan pikkujoulut, tai uusi koukuttava harrastuksesi drinkkimestarina, näistä kursseista saa varmasti paljon irti! Harjoittelua on helppo jatkaa kotona saamiesi vinkkien ja opastuksen avulla. Kurssin päätteeksi pääset tietysti myös juomaan itse sekoittamasi mestariteoksen!