Viihdekeskus Ideapark Karting

Viihdekeskus Ideapark Karting on Suomen upein sisäkartingrata Viihdekeskus Ideaparkissa, Lempäälässä. Yli 400 metrin rata ja 20 nopeaa sähkökarting-autoa. Radan keskellä keidas, josta pystyy seuraamaan radan tapahtumia.
Selaa kategorioita

Viihdekeskus Ideaparkin yhteyteen syyskuussa 2021 avautuneet saunatilat tarjoavat myös upeat puitteet jopa 50 henkilön kokouksille, tapaamisille ja saunailloille. Saunomaan mahtuu kerralla jopa 20 henkilöä. Avarassa kokous- ja seurustelutilassa on isot televisiot ja av-varustus, karaoke ja flipperi sekä keittiö ja wc-tilat. Tilaan voidaan toimittaa laadukkaat catering-palvelut ja asianmukaiset juomat. Saunatiloissa kaksi pukuhuonetta, kaksi poreammetta, kylmäamme sekä vilvoitteluparveke. Lauteilta käsin voi katsoa myös tv:tä. Löylyäkin voi lisätä omalta paikaltaan napin painalluksella! Viihdekeskus Ideaparkin pelialueella ja kahvilassa on kaiken aikaa laajentuva valikoima poleteilla toimivia kolikkopelejä.

Viihdekeskus Ideapark Karting tarjoaa elämyksenä mm. kartingajoja 400m pitkällä radalla. Viihdekeskus Ideaparkin Karting on jotain mitä et oleta näkeväsi Suomessa! Maailman parhaat sähköautot sekä mahtava yli 400m profiili ja pinnoite takaavat ennennäkemättömän ajokokemuksen turvallisesti. Tähän kun lisätään LED-valot, UV-valot ja huimat sisutuselementit niin elämys on mahtava. Lapset, vanhemmat, papat, mummot - tämä on teille kaikille. Yksi ajokerta sisältää tarvittavat varusteet, perehdytyksen ja 8min ajon vauhdikkaalla radalla yhdelle hengelle. Elämys sopii kaikille vauhdin hurmaa rakastaville.