Hämeen Laskuvarjourheilijat ry

Hämeen Laskuvarjourheilijat ry eli Skydive Häme järjestää tandemhyppyjä ja laskuvarjohypyn alkeiskursseja Vesivehmaan Ilmailukeskuksessa Asikkalassa. Skydive Hämeen tandemhypyistä ja laskuvarjohypyn alkeiskursseista pääsee nauttimaan kevät- ja kesäkaudella. Tandemhypyn aikana pääsee nauttimaan lentämisen vapaudesta ja ilosta puhtaimmillaan. Laskuvarjohypyn alkeiskurssilla taas pääsee aloittamaan uuden, erittäin ilmavan harrastuksen. Tervetuloa nauttimaan Hämeen Laskuvarjourheilijoiden päätä huimaavista elämyksistä!
Selaa kategorioita

Hämeen Laskuvarjourheilijat ry perustettiin alun perin Forssassa nimellä Forssan Laskuvarjourheilijat vuonna 1971. Forssasta toiminta siirtyi aikoinaan Räyskälään ja siellä kerho muutti nimensä Kanta-Hämeen Laskuvarjourheilijoiksi. Nykyisen nimensä Hämeen Laskuvarjourheilijat ry otti käyttöönsä vuonna 1984. Kerhon toiminta siirtyi Vesivehmaan Ilmailukeskukseen vuonna 2012. Hämeen Laskuvarjourheilijoilla on käytössään Cessna-hyppykone. Kerholla on hallussaan useita ennätyksiä kupukuviohyppäämisestä.

Hyppytoimintaa järjestetään yleensä maaliskuusta lokakuuhun. Laskuvarjohypyn alkeiskursseja järjestetään kerran kuussa. Skydive Hämeen kotikenttänä toimii Vesivehmaan Ilmailukeskus. Hämeen Laskuvarjourheilijat on pääkaupunkiseutua lähinnä oleva hyppykerho, jonka sijainti on vain reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Elämyslahjojen valikoimasta löydät Hämeen Laskuvarjourheilijoiden tandemhypyn ja laskuvarjohypyn alkeiskurssin.

Skydive Hämeen tandemhypyn kautta on mahdollisuus kokea vapaapudotuksen riemu nopeasti. Tunnin koulutuksen jälkeen päästään tositoimiin ja noustaan yhdessä tandemhyppymestarin kanssa noin 3000-4000 metriin ja sieltä heittäytään reilun puolen minuutin kestoiseen vapaapudotukseen. Varjon avautuessa päsäee nauttimaan rauhallisesta liitelystä ja ihailemaan Vesivehmaan kauniita maisemia.

Skydive Hämeen laskuvarjohypyn alkeiskurssi kannattaa valita, kun haluaa aloittaa laskuvarjohyppyharrastuksen. Kurssi sisältää kaiken mitä tarvitaan laskuvarjohyppyharrastuksen aloittamiseen, aina koulutuksesta harjoitushyppyihin ja koehyppyyn. Kurssiin sisältyy yhteensä seitsemän hyppyä. Laskuvarjohypyn alkeiskurssi kestää useamman päivän. Kurssien teoriaosuuksia järjestetään sekä Helsingissä että Vesivehmaalla, mutta hypyt ja maakoulutus suoritetaan aina Vesivehmaalla.