Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Suklaatehdas pakohuonepeli 2:lle viikonloppuna

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Suklaatehdas pakohuonepeli 2:lle viikonloppuna

Helsinki
2 henkilöä

95 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Selviääkö suklaatehtaan salaisuus?

Sveitsin suurin suklaatehdas valmistaa maailman parasta suklaata. Huhujen mukaan valmistuksessa käytetään salaista konetta, joka antaa suklaaseen taianomaisen makunsa. Lahjan saajan tehtävänä on murtautua tehtaan kiellettyyn huoneeseen ja selvittää miten kone toimii. Pääseekö hän ulos ennen kun vartijat ehtivät paikalle?

 

Mitä elämys sisältää?

Pakohuonepeli on elämys, jossa yritetään päästä ulos lukitusta tilasta rajoitetun ajan sisällä.
Pakohuoneiden lumoavat elokuvamaiset teemat luovat täydellisen tunnelman ja niissä pääsee lähes kirjaimellisesti astumaan toiseen maailmaan. Käytössä oleva tekniikka sekä haastavat ja monipuoliset tehtävät viimeistelevät kokemuksen. Pakopeleissämme hyödynnetään automatisoitua vihjesysteemiä, jonka avulla pelaajat saavat tarvittaessa itsenäisesti ottaa vihjeitä. Peli kestää tunnin ja ennen sitä pelinohjaaja käy läpi kaikki tarvittavat säännöt ja ohjeet. Pelin jälkeen otetaan vielä halutessa muistoksi tiimikuvat huoneen sisältä. Viihtyisästä aulasta löytyy runsaasti lukollisia kaappeja.

Kenelle elämys soveltuu?

Elämys soveltuu kaikille yli 10 vuotiaille, kokemuksesta riippumatta. Pelinohjaaja seuraa pelin kulkua ja auttaa tarvittaessa. Pelaaminen ei ole fyysisesti vaativaa eikä pelin aikana tarvitse käyttää voimaa. Pelit ovat pelattavissa samanaikaisesti suomeksi ja englanniksi. GAME OVER -pakohuoneet pistävät aivot töihin ja takaavat hauskanpidon ja viihtyvyyden.
Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Tilaisuuden luonteen mukaisesti

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lahjakortti oikeuttaa peleihin pe-su välisenä aikana


Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.