Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

OCR Factory

OCR Factory on toiminnallisen harjoittelun paratiisi Espoon Suomenojalla, jossa on mm. pääkaupunkiseudun ensimmäinen OCR sisäharjoitteluareena. 1500m2 kokoinen tehdas valmistaa monenlaisia palveluita. OCR Factoryssä ei keskitytä vain esteiden valloittamiseen, vaan kokonaisvaltaiseen harjoitteluun. Paikalla voi harjoitella yleisesti itsenäisesti tai osallistua ohjatuille tunneille. Tiloista löytyy suuri vapaaharjoittelualue 14 tankopaikan räkkeineen, cardioalue täynnä monipuolisia kuntoilulaitteita, 120 metriä pitkä juoksurata, street workout- ja parkour-alueet sekä tietysti valtavan hulppeat puitteet OCR-harjoitteluun. Palveluista löytyy monipuolisesti ohjattua toimintaa sekä aikuisille että lapsille. OCR Factory ei ole luomassa pelkkää kuntoilupaikkaa, vaan tiivistä yhteisöä, johon jokainen on lämpimästi tervetullut hikoilemaan hauskalla tavalla.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

OCR Factoryn suosittuja elämyksiä ovat ehdottomasti ohjatut treenielämykset, joissa päästään ohjatuille tunneille ammattilaisen opastuksena. Suosittuja tunteja on perinteinen OCR/ninjarata -alue, HYROX, Crosstraining, Cardio Hybrid Challenge jne.

OCR Factoryn oma pohjoismaiden ensimmäinen HYROX-sali tarjoaa ohjatuilla tunneilla erilaisia crosstrainingistakin tuttuja liikkeitä yhdessä juoksun tai cardiolaitteiden kanssa. OCR Factoryn HYROX on itsessään uusi maailmanlaajuinen urheilukilpailu kaikille. Varsinaiset kilpailut käydään isoon halliin rakennetulla sisäkilpailuareenalla. Jokainen kilpailu alkaa yleisesti yhden kilometrin juoksulla, jota seuraa yksi toiminnallinen harjoite. Tämä toistetaan kahdeksan kertaa ja lopputulemana on kahdeksan kilometriä ja kahdeksan toiminnallista harjoitetta. Varsinaisilla HYROX-tunneilla treenataan kisaliikkeitä sekä niitä vahvistavia lihasryhmiä juoksuun yhdistettynä. Tunneilla ei kuitenkaan koskaan juosta kilometrikaupalla putkeen, vaan juoksuosuudet on suhteellisen lyhyitä. Tunneille voi siis osallistua, vaikka juoksukuntoa ei löydy juurikaan. Juoksuosuudet voi myös tottakai aina kävellä.

Lisäksi OCR Factory tarjoaa ninjarataseikkailu elämyksiä, jotka pitää sisällään mm. juoksua, roikkumista, kiipeilyä ja ennen kaikkea itsensä ylittämistä. Omatoiminen treenielämys oikeuttaa esteratojen, juoksuradan, laitteiden ja välineiden vapaaseen käyttöön keskuksessa ja haluamaan ajankohtana. Elämyslahja sopii erityisesti kaikille liikunnan ystäville ja liikunnallisista haasteista kiinnostuneille.