Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Online-liikuntakeskus olo.fit

Online-liikuntakeskus olo.fit on hyvän mielen liikuntakeskus verkossa. Jatkuvasti päivittyvä tarjonta ja erilaisia etäliikuntatunteja huippuammattilaisten ohjaamina - mitä muuta voisi tarvita kun puhutaan etäliikunnasta. olo.fit online-liikuntakeskuksessa on neljä eri kanavaa, joista löytyy mm. huippusuosittuja ryhmäliikuntatunteja, tanssia, lihaskuntoharjoituksia, kehonhuoltoa, äitiystunteja sekä perheen pienimmille lasten tunteja. Ryhmäliikuntakanava sisältää monipuolisen valikoiman erilaisia aerobisia harjoitteita, lihasvoimatreenejä ja tanssillisia tunteja. Kuntosalikanavalla keskitytään erityisesti lihasvoimaan- ja kestävyyteen sekä erilaisiin toiminnallisiin- ja liikkuvuusharjoituksiin. Kehonhuoltotunneilla ylläpidetään ja lisätään kehon liikkuvuutta, notkeutta ja tasapainoa. Yli 60-vuotiaille suunnatut tunnit ovat monipuolisia ja kehittävät niin kestävyyttä, lihaskuntoa kuin tasapainoa.
Selaa kategorioita

Online-liikuntakeskus olo.fit tarjoaa myös jokaiseen makuun ja kuntotasoon sopivia tunteja. Aerobiset tunnit tarjoavat roppakaupalla energiaa ja endorfiinia. Mukaansatempaavia ja monipuolisia ryhmäliikuntatunteja, joissa syke nousee ja hiki virtaa. Esim. Combat, FatBurner, HIIT ja Dance Cardio. Lihaskunto antaa voimaa ja kestävyyttä. Kokonaisvaltaisia lihaskuntoharjoituksia, joissa parannetaan niin voimaa, kestävyyttä kuin kehon toiminnallisuutta. Esim. Total Body, RVP, Kehonpainotreeni, Kuntopiiri ja Kahvakuula.

Tanssissa yhdistellään eri teemoja ja pidetään hauskaa. Tanssillisia tunteja täynnä hyvää energiaa ja liikkumisen iloa. Tunneilla päästään fiilistelemään, nauttimaan hyvästä musiikista ja tutustumaan eri tanssilajeihin. Esim. Salsa, Latin Show ja Dance mix -tunnit. Body & Mind tarjoaa lempeää kehonhuoltoa. Rauhallisia ja kehoa energisoivia harjoituksia, jossa keskitytään kehon ja mielen huoltoon, palautumiseen ja liikkuvuuteen. Esim. Jooga, Pilates, Venyttely ja Rullaus & Fascia. 60+ Lihasvoimaa -tunneilla saa tasapainoa ja parempaa jaksamista arkeen. Erityisesti varttuneemmalle keholle suunniteltuja tunteja, jotka harjoittavat tehokkaasti lihasvoimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Esim. Kuntojumppa, Keppijumppa, Tanssitunnit, Vahva Selkä ja Vahva Lantionpohja harjoitukset.

Lastentunnit tuovat liikkumisen iloa yhdessä vanhemman kanssa. Kidz Fun -tunnit ovat perheen taapero- ja leikki-ikäisille lapsille suunnattuja tunteja, joissa kehitetään mm. kehonhallintaa, koordinaatiota sekä opitaan uusia taitoja liikuntaleikkien muodossa. Äitiystunnit antavat hyvinvointia raskausajalle ja synnyttäneille. Voi hyvin raskausaikana ja valmistaudu synnytykseen. Vahva Odottaja -tunnilla treenataan mm. lantionpohjan ja keskivartalon syviä lihaksia. Baby Fun on vanhemman ja alle vuoden ikäisen vauvan yhteinen ja vuorovaikutteinen jumppahetki, jolla edistetään raskaudesta ja synnytyksestä palautumista.

Online-liikuntakeskus olo.fit tarjoaa aktiivisesta elämästä nauttiville elämyslahjoja etäliikunnan parissa. Lahjan saajalla on 6 kuukauden rajaton käyttöoikeus online-liikuntakeskuksen olo.fit:n jatkuvasti päivittyviin uusiin treeneihin ja laajaan arkistoon. Elämyslahja sopiikin ihan kaikille koska liikuntaa voi harrastaa nyt ajasta ja paikasta riippumatta missä tahansa.