Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

POLE4FIT OY

Pole4fit järjestää tankotanssi, sirkus ja ilmajooga -tunteja. Palveluita ja toimintaa löytyy Helsingin Pasilasta ja Kampista sekä Espoon Olarista. Pole4fit on vuonna 2009 perustettu liikunta- ja tanssialan palveluita tarjoava yritys.

Pole4fit painottaa tankotanssi- ja sirkuskouluillamme harjoittelun hauskuutta ja liikkumisen iloa. Korkeat ja avarat tilamme, monipuoliset ja laadukkaat välineet sekä ammattitaitoiset ohjaajat tarjoavat erinomaiset puitteet tankotanssin ja sirkuslajien harrastamiselle aloittelijasta ammattilaiseen.

Pole4fit tarjoaa paitsi monipuolisia tuntivaihtoehtoja ja hauskaa tekemistä yrityksien TYKY-päiviin, mutta myös kursseja arkiliikuntaan. Yrityksellä mahdollisuus varata oma vakioviikkotunti joko yhden lajin parissa tai vaihtuvissa teemoissa. Myös erimittaiset kurssit, esim. 4 – 10 kertaa ovat mahdollisia. Tunti/kurssi voi pitää sisällään esimerkiksi tankotanssia, muita tanssityylejä, lattia- tai ilma-akrobatiaa, kehonhuoltoa tai perinteistä lihaskuntoharjoittelua.

Pole4fit tarjoaa monipuolisesti lattia- ja ilma-akrobatialajeja sekä tanssia ja kehonhuollon tunteja ja kursseja kaikissa toimipisteissä. Sirkus ja ilmajooga tuntien kesto on yleisesti 60 minuuttia. Aihealueita on mm. ilma-akrobatia, rengastrapetsi, kangastunnit, lattia-akrobatia, käsilläseisonta ja kehonhallinta, hammock tricks, ilmajooga ja flow, venyttely sekä pilates.

Ilmajoogaa pääse harrastamaan Pasilan ja Olarin toimipisteissä. Sirkustunnit on keskitetty pääosin Pole4Fit Kamppiin. Pole4Fit Kampin sirkussalissa on korkeutta reilusti yli 5 metriä ja tilasta löytyy mm. trapetsi, rengastrapetsi, vertikaalikankaat ja -köydet sekä ilmavolttirata, kiinalainen tolppa ja ponnahduslauta alastulopatjoineen. Pole4Fit Kamppi tarjoaa erinomaiset puitteet sirkuslajien harjoittelulle aloittelijasta ammattilaiseen.
Selaa kategorioita