Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Rally Promotion Finland

Rally Promotion Finland järjestää turvallista ralliharjoittelua ja koulutusta Topenossa ja Hyvinkäällä. Rally Promotion Finlandin koulutuksesta vastaava opettaja Jarkko Miettinen on ajanut rallia 15 eri maassa ja kaikille eri pinnoilla. Jarkko on ajanut rallia vuodesta 1999 ja ajanut yli 100 kilpailua. Paras tulos monien kokonaisvoittojen joukossa ympäri maailmaa on voitto WRC Neste Rally Finland Gr N:ssä vuonna 2002 ja Romanian mestari vuonna 2008. Jarkko on valmentanut sataa kuljettajaa ympäri maailmaa. Jarkko on järjestänyt myös kursseja mm. Espanjan muotovaliolle, Romanian muotovaliokunnalle, Suomen Juniorivaliolle ja monille muille kilpakuljettajille. Rallikoulussa Jarkko yrittää aina antamaan joka kerta kaiken tietonsa auttaakseen ihmisiä tässä mahtavassa lajissa. Rallikoulu keskittyy ajamiseen ja analysointiin ison show'n sijaan.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Rally Promotion Finlandin suosittuihin elämyksiin kuuluu mm. rallikoulu BMW ralliautolla. Rallikoulussa jokainen oppii niin ralliautoilun perusteita kuin uusia ajotaitojakin liikenteeseen. Tämä on hyödyllinen kurssi, joka voi pelastaa vaaratilanteelta tien päällä. Kurssiin kuuluu teorialuento ajamisesta ja nuotituksen perusteista. Ammattivalmentajamme näyttävät esimerkkisuoritukset ja neuvovat kartanlukijana jokaista osallistujaa koko kurssin ajan. Valmentajamme ovat valmentaneet satoja ralliautoilijoita, joista muutamista on tullut jopa MM-rallien voittajia. Rallikoulu soveltuu jokaiselle ralliautoilusta kiinnostuneelle! Kurssi on sopiva esimerkiksi nuorelle kuljettajalle, joka on juuri saanut tai saamassa ajokortin. Kurssi antaa myös paljon jo kokeneemmalle kuljettajalle tai autourheilusta kiinnostuneelle. Kurssin jälkeen haave ralliammattilaisuudesta saattaa kirkastua tai sitten tämä päivä oli se suurin elämys ralliautoilun parissa. Ajokalusto on ammattimaisesti huollettu turvallisuuden takaamiseksi. Takavetoisessa BMW 325i e36 rallikouluautossa on yli 200hv sekä ralliautoilun sääntöjen mukaiset turvavarusteet.

Rally Promotion Finlandin muita suosittuja elämyksiä on rallikoulu nelivetoisella Subaru WRX Sti ralliautolla kolmelle. Rallikoulussa jokainen oppii niin ralliautoilun perusteita kuin uusia ajotaitojakin liikenteeseen. Tämä on hyödyllinen kurssi, joka voi pelastaa vaaratilanteelta tien päällä. Kurssiin kuuluu teorialuento ajamisesta ja nuotituksen perusteista. Ammattivalmentajamme näyttävät esimerkkisuoritukset ja neuvovat kartanlukijana jokaista osallistujaa koko kurssin ajan. Tällä nelivetoisella ”tykillä” jokainen pääsee tuntemaan miltä moderni ralliauto tuntuu! Rallikoulu soveltuu jokaiselle ralliautoilusta kiinnostuneelle! Kurssi on sopiva esimerkiksi nuorelle kuljettajalle, joka on juuri saanut tai saamassa ajokortin. Kurssi antaa myös paljon jo kokeneemmalle kuljettajalle tai autourheilusta kiinnostuneelle. Kurssin jälkeen haave ralliammattilaisuudesta saattaa kirkastua tai sitten tämä päivä oli se suurin elämys ralliautoilun parissa.