Rocca al Mare hotelli

Romantiikkaa, rentoutusta ja omaa aikaa - niitä löydät Rocca al Maresta, Virosta. Lyhyen laivamatkan päässä sijaitseva Rocca al Mare tarjoaa hotellielämyksiä jokaiseen makuun.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Rocca al Mare Tallinna

Rocca al Mare hotelli sijaitsee Tallinnassa luonnonkauniissa ympäristössä meren rannalla. Vehreys, merinäköala ja linnunlaulu saavat sinut unohtamaan arjen kiireet ja kaupungin vilinän. Vuonna 2008 ovensa avannut hotelli tarjoaa erilaisia hotellielämyksiä niin työ- kuin lomamatkalaisille. Hotellihuoneiden lisäksi Rocca al Maresta löytyy neuvotteluhuone, Day Spa sekä terveyskeskus.

Rocca al Maren elämykset

Rocca al Mare sopii niin yksin matkustaville, pariskunnille kuin perheillekin. Hotellin sviitit huokuvat mukavuutta ja merinäköalaa jaksaa katsella ympäri vuoden. Perheet nauttivat erityisesti hotellin sijainnista, sillä läheltä löytyy esimerkiksi eläintarha ja ostoskeskus. Rocca al Maren hotellielämykset ovat kestoltaan yhden yön ja sisältävät esimerkiksi maukkaan buffet -aamiaisen, ilmaisen pysäköinnin sekä pääsyn hyvinvointikeskukseen. Hyvinvointikeskuksessa voi nauttia tehokkaista ja ammattimaisista hoidoista, joiden jälkeen voi olonsa tuntea rentoutuneeksi.

Vain 10 minuuttia Tallinnan keskustasta

Rocca al Mare rakennettiin aikanaan kesäkartanoksi. Myöhemmin aluetta jolla kartano sijaitsi, alettiin kutsua kartanon mukaisesti Rocca al Mareksi. Hotellin ovet avattiin 2008, jonka jälkeen se on tarjonnut rentoutusta ja laatuaikaa asiakkailleen. Hotellista löytyy 39 hotellihuonetta, sekä neuvotteluhuone, johon mahtuu jopa 40 henkeä. Rocca al Maren kruunaa merinäköala, johon on näkymä niin osasta hotellihuoneita kuin hotellin ravintolastakin. Tekemistä kaipaaville Rocca al Mare on erinomaisella sijainnilla: lähistöltä löytyy niin eläintarhaa, museota kuin ostoskeskustakin. Tallinnan keskustaan on matkaa vain 10 minuuttia, josta löytyy lisää nähtävää ja tehtävää, sekä huima määrä eri ravintoloita, joista jokainen löytää varmasti suosikkinsa!

Rentouttavaa lomaa!

Rocca al Mare tarjoaa kaikille kaikkea: rentoutusta, hyvää meininkiä ja hyvää ruokaa. Siinä kaikki mitä onnistuneeseen minilomaan tarvitaan. Anna siis lahjaksi romanttinen yöpyminen tai yhteistä aikaa perheen kesken. Rocca al Mare ei petä!