Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

aMazed Games

aMazed Gamesin pakohuoneissa ei ole aikaa tai paikkaa. On vain lukkoja, arvoituksia sekä löytämisen ja oivaltamisen riemua. aMazed Gamesilla on kymmenen escape roomia Helsingin ydinkeskustassa Kampissa ja Erottajalla. aMazed Gamesin valikoimasta löytyy erilaisia pako- ja kauhuhuoneita. aMazed Gamesin huonepakopelejä ovat muun muassa Mad Money, Kahlekuningas ja Komissariaatti.

Fear Factory -kauhuhuoneessa pelaajat joutuvat keskelle kauhuelokuvaa ja pelissä on mukana oikeita näyttelijöitä. Valittavissa olevat kauhuhuoneet ovat Asylum, Inferno ja Lights off. aMazed Games järjestää yhteistyössä Elämyslahjojen kanssa myös uutta illalliselämystä Haunted Dinneriä, jossa nautitaan kolmen ruokalajin illallinen kauhulla maustetussa ympäristössä.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Yksinkertaista, rakas Watson!

Pakohuonepelit ovat interaktiivisia tosielämän pulmapelejä, joissa tavoitteena on avata lukkoja ja salaovia ratkaisemalla arvoituksia piilotettujen vihjeiden avulla päästäksesi lopulta pakenemaan pelihuoneesta. Tehtävät on ratkaistava aikarajan puitteissa, joka lisää peliin jännitystä. Amazed Games on suunnitellut kaikki pelinsä itse oman tiiminsä kesken, joten pelit ovat taatusti ainutlaatuisia. Pelien visuaalisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota, ja pelihuoneiden lavasteet ovatkin kerrassaan upeita. Aidon tunnelman viimeistelee tarkkaan suunniteltu äänimaisema, joka lisää jännitystä ja taianomaisuutta pelitilanteeseen. Arvoitukset ovat monipuolisia ja sopivan haastavia. Pelinohjaaja tarkkailee kuitenkin ryhmäsi edistystä kameran välityksellä koko pelin ajan, ja antaa tarvittaessa vinkkejä, jotta peli olisi mahdollisimman hauska ja sujuva. Voit siis ilomielin tulla pelaamaan Amazed Gamesin pelejä, vaikka olisitkin vielä mestarietsivän urasi alussa. Kaikkein etevimmät salapoliisit voivat yrittää selvitä pakohuoneesta läpi ennätysajassa tai kokonaan ilman vihjeitä!

Alea iacta est! - Arpa on heitetty!

Kuka on sinun tiimisi tarkkasilmäisin vakooja, nokkelin ongelmanratkaisija, tai luovin ajattelija? Pakohuonepelit ovat hauska ja mukaansatempaava tapa kohottaa esimerkiksi työporukan yhteishenkeä ja harjoitella tiimityöskentelyä ja ongelmanratkaisutaitoja paineen alla. Pääsettekö pakoon vihollisagenttien virittämästä ansasta? Onnistutteko ryöstämään pankin? Se selviää, kun lyötte viisaat päänne yhteen ja otatte tehtävän vastaan. Vihjeet on löydettävä ja arvoitukset ratkaistava 60 minuutin kuluessa voittaaksenne pelin. Yksi vihje johtaa seuraavaan, ja peli imaisee hetkessä mukaansa! Tässä pelissä tarvitaan ennen kaikkea yhteistyötaitoja, päättelykykyä, ja reipasta asennetta. Amazed Games tarjoaa useita erilaisia pelejä, joiden teemat ovat toinen toistaan hauskempia. Pelien suunnittelussa on huomioitu kokonaisvaltaisen tunnelman ja elämyksen luominen kiinnostavilla yksityiskohdilla ja mielikuvituksellisella tarinankerronnalla. Pelien on tarkoitus olla hauskoja kaikille pelaajille, ja siksi ne ovat jännittäviä, mutta eivät pelottavia. Hupaisat lavasteet, kekseliäät arvoitukset, ja uskomattomat mekanismit tekevät pelistä ainutlaatuisen elämyksen.

Kello käy!

Otatko tehtävän vastaan? Haasta kaverisi, perheesi tai tiimisi jännittävään leikkimieliseen haasteeseen, jossa ongelmanratkaisutaitonne ja yhteistyökykynne pääsevät todella koetukselle! Tämä elämys sopii lahjaksi myös esimerkiksi videopelien ystävälle, joka haluaa kokea millaista olisi olla itse tarinan sankarina, tai oman elämänsä Neiti Etsivälle, joka haluaa testata salapoliisitaitojaan. Vaikka pakohuoneessa pelataankin tiiminä, voit järjestää leikkimielisen kilpailun vaikka kahden eri tiimin kesken, ja katsoa kumpi selviytyy huoneesta ulos nopeammin!