Escape Room Helsinki

Escape Room Helsinki on pitkän kokemuksen omaava suomalainen pakopeliyritys. Helsingin Fabianinkadulla, Fredrikinkadulla ja Aleksanterin teatterissa sijaitsevat pakopelihuoneet tarjoavat toinen toistaan loistavia ja vaihtuvia elämyksiä pakohuonepelien maailmaan.

Escape Room Helsinki tarjoaa uusia pelejä vuosittain ja vanhoista peleistä kiertää edelleen kaihoisia legendoja. Escape Room Helsinki tarjoaakin Suomen laajimman pakopeli-valikoiman, josta löytyy noin 20 alkuperäistä peliä, joten lahjan saajalla on paljon vaihtoehtoja pakohuonepelien osalta.
Selaa kategorioita

Escape Room Helsinki elämys lahjakortti sisältää vapaavalintaisen pakohuonepelin Helsingin keskustassa. Jos pelin hinta on kalliimpi, tulee erotus maksaa erikseen. Kaikille sopivat pakohuonepelit on loistava elämyksellinen lahjavalinta. Pelit sopivat vaihtelevasti niin lapsille, aloittelijoille ja myös kokeneille pelaajille. Pelityyppejä on erilaisia ja riippuen pelistä, niin osaa pääsee pelaamaan sisällä, osaa ulkona ja joitakin täysin virtuaalisesti. Yleisesti Escape Room Helsinki -pelejä pelataan max. kuuden henkilön ryhmässä.

Pelin kesto on normaalisti 60 minuuttia. Pelinohjaaja opastaa lahjan saajat peliin, seuraa ja tarvittaessa auttaa pelin edistymistä. Varsinaisia ikärajoja ei ole, mutta peliä varattaessa on hyvä tarkistaa aina pelille asetettu ikäsuositus. Escape Room Helsinki lahjakortti takaa turvallisen ja laadukkaan pakohuone seikkailun Helsingin keskustassa. Elämys jää varmasti kaikkien mieleen ja tänne on aina jännittävää tulla uudestaan.