Mövenpick Hotel Tallinna

Mövenpick Hotel Tallinna kutsuu nauttimaan ylellisyydestä aivan Tallinnan sydämeen! Uusi neljän tähden Superior-hotelli avattiin vuonna 2020, ja uudelleenbrändättiin myöhemmin. Mövenpick Hotel Tallinnan loistava sijainti tarjoaa mahdollisuuksia niin shoppailuun kuin myös nähtävyyksien katselemiseen. Tallinnan vanhaankaupunkiin ja Viru-ostoskeskukseen on matkaa hotellilta noin kilometrin verran, joten sijainti on hyvin keskeinen. Täyden palvelun hotellissa palvelee aulabaari, kattoravintola, viinibaari, spa- ja rentoutumisalue, kuntosali sekä kauneushoitola. Mövenpick Hotel Tallinnassa riittää puuhaa vaikka koko miniloman ajaksi!
Selaa kategorioita

Etsitkö kohdetta minilomalle tai kaupunkilomalle Tallinnassa? Uudessa Mövenpick Hotel Tallinnassa majoitutaan mukavasti ja ylellisesti aivan Tallinnan ytimessä. Seitsemänkerroksisesta hotellista löytyy yhteensä 125 tyylikkäästi sisustettua ja ylellistä huonetta ja sviittiä. Huoneiden tilavuuteen ja valoisuuteen on panostettu. Esimerkiksi Comfort-huoneissa on korkeat katot ja ranskalaistyyliset ikkunat. Lasiseinillä varustelluista kylpyhuoneissa on kylpyamme tai suihku. Mövenpick Hotel Tallinnan huoneista avautuvat näköalat joko puistoon tai sisäpihalle. Jokaisesta huoneesta löytyy leveät sängyt, RITUALS-hoitotuotteet sekä aamutakit ja -tossut. Tästä hotellista ei ylellisyyttä puutu, sillä joistakin huoneista löytyy myös pylvässänky, oma parveke tai sauna. Mövenpick Hotel Tallinnassa palvelee tunnelmallinen Spa & Relaxation -alue, jossa pääsee rentoutumaan niin uima-altaassa, japanilaisessa altaassa, kylmävesialtaassa, suomalaisessa saunassa kuin myös höyrysaunassa. Hotellivieraiden käytössä on myös pieni kuntosali.

Iltaa voi viettää hotellin aulabaarissa, Wine & Tapas -viinibaarissa tai ihailla upeita maisemia yli Tallinnan kattojen ROOF-kattobaarista. Aulabaarissa voi nautiskella trendikkäitä cocktaileja tai kahvia, pientä purtavaa unohtamatta. Kellariin rakennetussa Wine & Tapas -baarissa on mahdollisuus nauttia laadukkaista viineistä pienten makupalojen kera. Ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta ROOF-ravintolasta ja kattoterassilta avautuvat kauniit näköalat Tallinnan keskustaan ja Lembitu-puistoon. Ravintolan ruokalistalta löytyy hienostuneita Välimeren makuelämyksiä. Runsas ja maukas buffetaamiainen tarjoillaan myös päivittäin ROOF-ravintolassa.