Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Skydive Finland

Skydive Finland on Suomen suurin laskuvarjokerho, joka tarjoaa tandemlaskuvarjohyppyjä upeissa maisemissa Utissa. Vuonna 2018 Skydive Finlandin laskuvarjokerhoon kuului yli 900 jäsentä ja hyppyjä tehtiin yli 15 000.

Skydive Finlandin käytössä on Grand Caravan -hyppykone, joka kuuluu Suomen suurimpiin hyppykoneisiin ja lennättää taivaalle jopa 18 hyppääjää kerrallaan. Tervetuloa nauttimaan ikimuistoisista elämyksistä taivaalla Skydive Finlandin kanssa!
Selaa kategorioita

Suomen suurin laskuvarjokerho

Skydive Finland ry:n juuret yltävät vuodelle 1963, jolloin Suomen Laskuvarjokerho ry perustettiin. Skydive Finland ry kuitenkin muodostui virallisesti vasta 2013, jolloin kaksi Suomen suurinta ja vahinta laskuvarjokerhoa yhdistyivät, nämä kerhot olivat Suomen Laskuvarjokerho ry ja Utin Laskuvarjokerho ry. Kyseessä on siis vankasta kokemuksesta ja taidosta muodostunut kerho, jonka vuosittainen hyppymäärä on 12 000- 15 000 hyppyä, vuonna 2021 hyppyjä oli jo lähes 12 000! Hyppykoneen toimii pääsiallisesti Skydive Finland ry:n omistama Cessna 208B Grand Caravan OH-DZF, joka tunnetaan myös lempinimellä Possis.
Tandemhypyn dropzone eli hyppypaikka sijaitsee Utin lentoasemalla Kouvolan Valkealassa eli n.150 km Helsingistä, mutta paikalle pääsee oman auton lisäksi mm. Onnibussilla.

Tandemhyppymestarin avulla

Tandemhyppy tarkoittaa ettet hyppää yksin vaan olet valjaissa erillisen koulutuksen saaneen tandemhyppymestarin kanssa. Näin osallistumiseen ei Skydive Finland ry:llä itsessään tarvitse mitään erillisiä koulutusta. Skydive Finland ry:n hypyt hypätään 3000-4000 metrin korkeudesta, jolloin vapaapudotusta on puolesta minuutista vajaaseen minuuttiin ja vauhti lähestyy noin 200 km/h. Lisäksi maisemia pääsee sitten rauhallisemmin ihailemaan laskuvarjon avautuessa arviolta kahden tai reilun kilometrin korkeudesta alkaen. Hypyn lisäksi elämykseen sisältyy perusteellinen turvallisuuskoulutus ennen hyppyä ja Skydive Finland ry:n jäsenmaksu kuluvalle vuodelle.
Hyppäämään pääsee jokainen perusterve vähintään 15 -vuotias, mutta alle 18 -vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus. Paikan päällä jokaisen osallistujan tulee täyttää terveydentilavakuutus ennen hyppyä.

Ihmiselle joka uskaltaa!

Tai ihmiselle joka haluaa uskaltaa. Nimittäin kaikkia hyppääjiä jännittää, varsinkin se ensimmäinen tandemhyppy. Suomessa laji on kuitenkin tarkkaan valvottu ja säädetty, minkä takia loukkaantumisilta useimmiten vältytään. Skydiven Finland ry:n tärkeimpiin arvoihin kuuluukin turvallisuus ja jokaisessa laskuvarjokokonaisuudessa on päävarjon lisäksi varavarjo, jossa on automaattilaukaisimet, minkä ansiosta varavarjo avautuu itsestään poikkeustilanteissa. Jännitystä on jakamassa parhaimmillaan 18 hyppääjää kerrallaan. Elämyslahjojen kautta Skydive Finland ry:llä tandemlaskuvarjohyppy on saatavilla myös kuvattuna. Tällöin kuvaamisen hoitaa turvallisuuden ja laadun takaamiseksi kokenut tandemhyppymestari. Tiesitkö että laskuvarjohypyn kuvaamiseen vaaditaan pohjalle 200 hypyn kokemus? Kukapa ei haluaisi laadukasta kuvamateriaalia tällaisesta elämyksestä!

Jopa 4000:n metrin korkeudesta

Mikään ei tunnu paremmalta kuin omien pelkojensa voittaminen! Tandemlaskuvarjohypyn lopuksi maahan laskeudutaankin voittajafiiliksellä. Tule Skydive Finland ry:n ammattitaitoiselle tandemlaskuvarjohypylle ja tunne vauhdin ja lennon hurma. Sinä voit rauhassa keskittyä lentoon ja maisemiin kun tandemlaskuvarjohyppymestari pitää huolen kaikesta muusta! Tämä elämys antaa kovimmillekin hurjapäille perhosia vatsaan! Kohta voitkin tehdä merkkauksen ämpärilistaasi mieleenpainuvimman elämyksen kohdalle eli ensimmäiselle tandemlaskuvarjohypylle!