Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Sunset Sailing Tours

Sunset Sailing Tours järjestää yksityispurjehduksia Helsingin lähivesillä. Sunset Sailing Toursin avulla kuka tahansa pääsee harjoittelemaan purjehdusta tai vain ottamaan ihan vaan rennosti ja nauttia merellisistä maisemista. Sunset Sailing Toursin suosittuihin kuuluva elämys retkipurjehdus vie lahjan saajan Helsingin lähivesille. Tämän elämyksen aikana päästään harjoittelemaan purjehdusta tai ottamaan ihan vaan rennosti, samalla nauttien merellisistä maisemista. Purjehduksen aikana rantaudutaan saareen lasilliselle kuplivaa ja syömään. Purjehduksen harjoituksissa ja reitissä otetaan huomioon osalllistujien toiveet ja sääolosuhteet. Haluaisiko lahjan saaja uida, saunoa, SUP-lautailla vai vain viettää aikaa? Lähtö on Aurinkolahdesta, jonne myös palataan purjehduksen jälkeen. Elämys sisältää noin kuuden tunnin retkipurjehduksen Helsingissä, päivällisen sekä lasillisen kuplivaa. Elämys sopii purjehduksesta kiinnostuneille tai rentouttavaa kesäpäivää kaipaavalle. Veneeseen mahtuu useampi henkilö, mutta kaikilla osallistujilla tulee olla lahjakortit.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Sunset Sailing Toursin suosittuja elämyksiä ovat iltapurjehdukset. Iltapurjehdusretken aikana lahjan saaja pääsee harjoittelemaan purjehdusta tai ottamaan ihan vaan rennosti, samalla nauttien merellisistä maisemista. Purjehduksen aikana rantaudutaan saareen ja nautitaan lasilliset kuohuvaa. Veneeseen mahtuu 4–6 henkilöä kerrallaan ja jokaisella osallistujalla tulee olla oma lahjakortti elämykseen. Elämys sisältää noin kolmen tunnin iltapurjehduksen Helsingissä yhdelle henkilölle ja lasillisen kuohuvaa. Lähtö purjehdukselle tapahtuu Katajanokalta, jonne myös palataan retken päätteeksi. Veneestä löytyy viihtyisät ja lämpimät sisätilat sekä wc. Pelastusliivit saa lainaksi paikan päältä. Iltapurjehdukselle kannattaa pukea normaali ulkoiluasu tai purjehdusvaatteet, merellä on usein viileämpää kuin maalla. Kengiksi kannattaa valita matalat, vaaleapohjaiset kengät tai sellaiset kengät, joista ei jää jälkiä. Sateisella säällä kannattaa valita vedenpitävät vaatteet ja kengät sekä kylmällä säällä pukea useita ohuita vaatekerroksia. Elämys sopii lahjaksi kaikille purjehduksesta kiinnostuneille tai rentouttavaa retkeä kaipaaville aikuisille. Retkellä ei vaadita aiempaa kokemusta purjehtimisesta. Valitse iltapurjehdus lahjaksi ulkoilmassa viihtyvälle ja merellisistä maisemista pitävälle läheiselle.

Sunset Sailing Toursin suosittuihin elämyksiin kuuluu myös purjehtijakurssit. Tässä elämyksessä saadaan purjehduksen perusteet haltuun. Elämys sisältää purjehtijakurssin Helsingissä yhdelle henkilölle. Kurssi koostuu teoriaosuudesta sekä käytännön osuudesta purjeveneellä ja vesillä. Purjehtijakurssin kokonaiskesto on 32 tuntia, joista 16 tuntia on verkossa tapahtuvaa teoriaopetusta. Purjehdukselle kannattaa varautua säänmukaisella pukeutumisella. Elämys soveltuu purjehduksesta kiinnostuneille aikuisille, niin purjehdusta jo vähän osaaville kuin aloittelijoillekin. Purjehtijakurssilla ei vaadita ennakko-osaamista, innostus uuden oppimiseen ja kiinnostus purjehdukseen riittää mainiosti. Purjehdusharrastuksen aloittamiselle ei ole olemassa tiettyä ikärajaa, kurssi sopii yhtä hyvin niin nuorille kuin vanhoillekin. Uuden harrastuksen aloittaminen ei koskaan ole liian myöhäistä!