Suomen Urheiluhierontaa

Suomen Urheiluhierontaa tarjoaa osteopatiaa ja urheiluhierontaa kisahallin kulmalla Töölössä. Suomen Urheiluhierontaa tarjoaa lisäksi klassista hierontaa, kinesioteippausta sekä faskia eli lihaskalvokäsittelyä. Monipuolisen hoitovalikoiman ansiosta Suomen Urheiluhieronta optimoi hoidon aina tapauskohtaisesti. Osteopatialla voidaan tukea kehon terveyttä sekä puuttua oireiden toistumisen syihin yksilöllisesti aina jokaisen asiakkaan tarpeen mukaan.
Selaa kategorioita

Suomen Urheiluhierontaa määrittää aina tarpeita vastaavan hoitoajan. Hieronta-ajan puitteissa voidaan käsitellä esimerkiksi alaraajat tai niska-hartianseutu tai koko vartalo. Yleisimmin tehdään 30 min. tai 50 min. hoito. Suomen Urheiluhieronnan vastaanotolla tehdään tutkimus sekä haastattelu, jonka perusteella tehdään hoitodiagnoosi. Hoidoissa käytetään myös osteopatian tekniikoita. Osteopaattisessa hoidossa ei myydä yleisesti aikaa, vaan tarvittavaa hoitoa, joka on yleensä kestoltaan n. 30min. Pitkitetty hoitoaika vähentää kehon kykyä palautua. Suomen Urheiluhierontaa palveluita tuottaa Ahti Kallio, joka on osteopaatti D.O, koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja.

Suomen Urheiluhierontaa tarjoaa erilaisia hoitoelämyksiä ja niistä suosituimpiin kuuluu mm. kokonaisvaltainen kehon hoito eli osteopatia. Osteopatialla hoidetaan yleisimmin tuki- ja liikuntaelinten vaivoja, mutta siinä käytetään kevyitä tekniikoita. Osteopatia on kokonaisvaltaista kehon hoitoa. Osteopatia on manuaalinen hoitomuoto, jonka tarkoituksena on kehon rakenteellisten ja toiminnallisten häiriö- ja kiputilojen tutkiminen, hoito ja ennaltaehkäisy. Osteopaatti on erikoistunut käyttämään mm. nivelten artikulaatio- ja manipulaatiotekniikoita sekä pehmytkudostekniikoita. Elämyshoito sisältää noin 50 minuutin osteopaattisen käsittelyn lahjansaajan kehon tarpeiden mukaisesti.

Suomen Urheiluhierontaa tarjoaa elämyksinä myös urheiluhierontaa mm. 25min ja 50min ajoilla. Urheiluhieronta on tehokkaampaa klassiseen hierontaan verrattuna ja sen tekniikat soveltuvat erityisesti ennen urheilusuoritusta tai urheilusuorituksen jälkeen tehtävään hierontaan. Hoitaessa urheiluvammoja, saadaan lihakset nopeammin taas toimintavalmiiksi. Lisäksi hieronta on mukava tapa hemmoitella itseäsi ja se on myös oiva hoitomuoto työssä jaksamiseen. Jatkuva terveydenhuollon koulutus tuo hierontaan nyt myös osteopatian klassiset sekä uusimmat tekniikat. Monipuolisen hoitovalikoiman ansiosta optimoimme hoidon tapauskohtaisesti. Elämykseen kuuluu noin 25 minuutin urheiluhieronta lahjansaajan kehon tarpeiden mukaisesti.