Bodymaja

Bodymaja tarjoaa laadukkaita kehonkoostumusmittauksia helposti ja nopeasti. Selkeän ja monipuolisen raportin avulla jokainen ymmärtää paremmin oman kehonsa tilaa. Bodymajan toimipisteitä löytyy mm. Helsingistä ja Espoosta.

Kehonkoostumusmittaus eli inbody-mittaus antaa tarkan raportin lihaksen, rasvan ja veden määrästä ihmisen kehossa. Mittaus perustuu bioimpendanssi menetelmään, jossa kehon läpi johdetaan kevyt sähkövirta. Kehonkoostumusmittaukset sopivat Bodymajalla esim. laihduttajille ja elintapamuutosten tekijöille, tavallisille kuntoilijoille, huippu-urheilijoille, istumatyöläiselle, kuntoutujille, ikääntyville ihmisille ja tietenkin kaikille oman kehonsa toiminnasta kiinnostuneille. Kehonkoostumusmittaus on erinomainen lisä älykellojen ja muiden mittarien tuloksia hyödyntämään.
Selaa kategorioita

Bodymajan kehonkoostumusmittaus kertoo tarkat tiedot kaikista eri ainesosista, joista keho koostuu: nesteitä, mineraaleista, proteiineista ja rasvasta. Kehonkoostumusmittaus on hyödyllinen tapa seurata kehon sisäistä tilaa ja erityisesti siinä tapahtuvia muutoksia. Bodymajan kehonkoostumusmittauksen tuloksia pidetään hyvänä yleisen terveyden mittarina. Ne puhuvat yksiselitteistä kieltä ja auttavat tekemään fiksuja valintoja. Mittaustulosten kautta liikunnan ja elintapamuutosten merkitys hyvinvoinnille konkretisoituu numeroiksi ja kaavioiksi, joiden kautta on helppo ymmärtää syy- ja seuraussuhteet. Bodymajan inbody-mittaus kertoo yli 40 kehon koostumusta kuvaavaa arvoa. Inbody-mittauksen ehdottomat valtit ovat sen luotettavuus ja selkeys. Mittaus on aina validi ikään, sukupuoleen tai kokoon katsomatta.


Bodymajan kehonkoostumusmittaus antaa jokaisesta mittauksesta samanlaisen, helppolukuisen Oma Body -raportin, jossa käydään läpi mittaustulokset selityksineen. Raportti sisältää selkeät graafit jokaisesta arvosta sekä tulosten tulkintaohjeet. Raportti kertoo InBody-pistemääräsi asteikolla 1–100. Pistemäärä kuvaa kehosi rakennetta ja vahvuutta. Tulokseen vaikuttavat lihas- ja rasvamassat suhteessa niiden tavoite arvoihin. Mitä vahvempi ja tasapainoisempi kehon koostumus sitä suurempi pistemäärä. Normaalina alueena pidetään 70–90 välillä olevia tuloksia.


Bodymajan kehonkoostumusmittaukseen voi tulla kuka tahansa oma-aloitteisesti ja mittaukseen voikin tulla juuri silloin, kun se sopii elämyksen saajalle. Bodymajan kehonkoostumusmittauksia on saatavilla mm. yksittäisinä käynteinä ja useamman kerran käynteinä, jolloin esimerkiksi urheilun tai elämäntapamuutoksen tuloksia on helppo arvioida ja seurata.