Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Care Action

Oletko koskaan miettinyt, millaista olisi lentää kuumailmapallolla? Nyt voit toteuttaa unelmasi ja kokea itse miltä maailma näyttää kuumailmapallon korista katsottuna! Care Action Oy on järjestänyt kuumailmapallolentoja rautaisella ammattitaidolla jo 20 vuoden ajan. He lupaavat, että ensimmäinen kuumailmapallolento on elämys, jonka muistat koko loppuelämäsi ajan!
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Vapaa kuin taivaan lintu

Kuumailmapallolento on monen haaveissa hyvästä syystä. Kukapa ei haluaisi leijua taivaiden halki ilmapallon kyydissä? Kuumailmapallolento onkin yksi suosituimmista ja klassisimmista elämyslahjoista. Onhan kuumailmapallo sentään tiettävästi vanhin onnistuneesti lentänyt ilma-alus! Siinä yhdistyvät romanttisuus ja leikkisyys ihastuttavalla tavalla pientä jännitystä unohtamatta. Ei siis ihme, että kuumailmapalloja pidetään usein vapauden, seikkailun ja unelmoinnin symboleina. Miltä kaupunki mahtaakaan näyttää linnun silmin, aivan uudesta perspektiivistä katsottuna, kun kuumailmapallo lipuu rauhallisesti maiseman yllä? Kuumailmapallon lentokorkeudessa edes liikenteen äänet eivät kuulu, ja maailma rauhoittuu. Lahjansaaja pääsee nauttimaan upeista maisemista kokeneiden lentäjien kanssa. Care Action Oy huolehtii, että elämys on turvallinen ja rauhallinen, ja toteutetaan aina hyvissä sääolosuhteissa. Jokainen lento on ainutlaatuinen kokemus, ja siksi lennot toteutetaan pienissä ryhmissä, jotta elämys olisi jokaiselle mahdollisimman yksilöllinen.

Romanttinen yllätys tai jännittävä seikkailu

Kuumailmapallolento on erinomainen lahja esimerkiksi hääparille, ystävälle tai vanhemmille. Care Action Oy järjestää kuumailmapallolentoja pääsääntöisesti pienissä 3-5 hengen ryhmissä, mutta myös kahden hengen Vip-lentoja.Vip-lento on erinomainen valinta silloin, kun haluatte olla aivan rauhassa ilman muita matkustajia. Lennot lähtevät Helsingistä tai pääkaupunkiseudulta, paikka saattaa vaihdella sääolosuhteiden mukaan. Osa kuumailmapallolentämisen charmia onkin, ettei lentoreittiä voi aina ennakoida täydellisesti, vaan on annettava tuulen viedä ja mukauduttava päivän säätilaan. Arjen kiireet unohtuvat, kun rentoudut pajukorissa maisemien halki kuumailmapallon lipuessa tuulessa. Tuulikaan ei tunnu pallon kyydissä voimakkaalle, sillä alus liikkuu samaa vauhtia tuulen kanssa. Care Actionin kokeneet pilotit kertovat matkan aikana kuumailmapalloilusta ja tarjoavat henkilökohtaista palvelua. Pääset myös osallistumaan kuumailmapallon pystyttämiseen ja purkamiseen ennen lentoa ja sen jälkeen.

Maailman vanhin ilma-alus

Tiesitkö, että maailman ensimmäinen kuumailmapallolento lennettiin Pariisin yllä jo vuonna 1783? Vielä lähes 250 vuotta myöhemminkin kuumailmapallot kiehtovat ja hämmästyttävät ihmisiä. Kuumailmapallojen toimintaperiaate ja rakenne ovat pysyneet pitkälti muuttumattomina aikojen halki. Myös Care Action Oy:n käyttämien kuumailmapallojen korit valmistetaan edelleen perinteisestä pajusta. Pallon sisällä olevaa ilmaa lämmitetään kaasupolttimella, jolloin ilman tiheys harvenee ja siitä tulee kevyempää kuin ympäröivä ilma pallon ulkopuolella. Kevyt ilma nostaa pallon yläilmoihin, ja lentäjä voi kontrolloida palloa päästämällä osan kuumasta ilmasta ulos venttiilin avulla.

Toteuta lennokkaimmat unelmasi!

Anna Care Action Oy:n toteuttaa unelmasi ja lennä korkealle kuumailmapallon kyydissä. Kuumailmapallolento on yksi klassisimmista ja suosituimmista elämyslahjoistamme, sillä tämä elämys on taatusti ikimuistoinen ja ainutlaatuinen. Suuren suosion vuoksi kuumailmapalloelämys kannattaa varata hyvissä ajoin. Olisiko tässä täydellinen häälahja ystävillesi, tai ehkäpä oman kesälomasi ehdoton kohokohta? Oli tilaisuus mikä tahansa, kuumailmapallolento on varma valinta, kun haluat todella viedä lahjansaajalta jalat alta!