Helaxe

Helaxe on Suomen suurin urbaani kirveenheittorata, joka sijaitsee Tähtitorninmäen maanalaisissa luolissa, Helsingin keskustassa. Helaxen kirveenheittoradalta löytyy tilaa niin yksityistilaisuuksille kuin vapaille heittovuoroille. Helaxe perustettiin vuonna 2020. Elämyslahjojen valikoimasta löydät Helaxen kirveenheiton. Kirveenheitto on loistava aktiviteetti, kun haluat purkaa ystävien kanssa stressiä, viettää iltaa työkavereiden kanssa after work -hengessä tai järjestää ikimuistoiset treffit seuralaiselle. Helaxen ammattitaitoiset kouluttajat opastavat lajin pariin turvallisesti, mutta rennosti, ja kertovat parhaat heittotekniikat.
Selaa kategorioita

Helaxen kirveenheittorata palvelee Helsingissä osoitteessa Fabianinkatu 1, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Helaxen kirvesrata löytyy Tähtitorninmäen alta ja kulku sisälle tapahtuu parkkihallin kautta. Kirveenheiton voisi sanoa olevan vähän kuin keilausta, mutta toisaalta laji ei ole sinne päinkään. Kirveenheitossa heitetään puukahvaista noin 800 gramman painoista kirvestä kohti puista taulua noin neljän metrin etäisyydeltä. Tauluun on maalattu pistealueet. Kirveenheiton parissa on mahdollista pelata erilaisia kisoja ja pelejä. Hauskapito tämän erikoisen lajin parissa on siis taattu!

Yhdelle heittopaikalla mahtuu kerrallaan maksimissaan neljä heittäjää. Helaxen tiloista löytyy myös VIP-alue, joka on varattu yksityistilaisuuksille. Heittovuoron alussa kouluttaja opastaa lyhyesti lajin turvallisuuteen, sääntöihin ja tekniikkaan, jonka jälkeen osallistujat saavat harjoitella heittoja ja pelata itsenäisesti täysin oman porukan fiiliksen mukaan. Aikaisempaa kokemusta kirveenheitosta ei tarvitse olla. Helaxen kouluttajat opastavat pelaajat rennon, tyylikkään ja turvallisen lajin pariin sekä kertovat myös erilaisista peli- ja kilpailuvaihtoehdosta. Ikäraja kirvesradalle on 16 vuotta. Kirveenheittoa ei voi pelata alkoholin tai päihteiden vaikutuksen alaisena. Myöskään sandaalit tai avonaiset kengät eivät ole sallittuja.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.