HelsinkiBoats

HelsinkiBoats tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä veneilyn parista Helsingin saaristossa. HelsinkiBoatsin missiona on tarjota asiakkaile merellisiä veneilyelämyksiä. HelsinkiBoatsin charterveneillä voidaan tehdä esimerkiksi: yritysristeilyjä, juhlaristeilyjä, polttariristeilyjä, hääristeilyjä, auringonlaskuristeilyjä, shamppanjaristeilyjä ja kuljetuksia. Olipa tilaisuus missä tahansa,voimme auttaa löytämään oikean veneen tai olipa kyseessä juhlatapahtuma luksusveneellä tai muutaman tunnin cruisailu merellä pienemmällä budjetilla. Ihastuttava HelsinkiBoatsin yksityiskokkimme Karina tarjoaa korkealaatuisia ruokailukokemuksia ammattimaisella otteella. Tuoreita ja jännittäviä makuja, näyttäviä annoksia ja erinomaista palvelua.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

HelsinkiBoatsin suosittuihin elämyksiin kuuluu mm. tutustuminen Helsingin saariston salaisiin poukamiin. Tunnin kestoisen elämyksen aikana pääsee näkemään Helsingistä uuden puolen ja tutustumaan kaupunkiin mereltä käsin. Tässä huikeassa lahjapaketissa yhdistyvät raikas meri-ilma, yhdessäolo ja vapauden tunne. Retki voidaan toteuttaa joko rauhallisesti merellä lipuen tai kiitäen täydellä 230 hevosvoimalla. Rauhallista menoa vai vauhdin huumaa, se on täysin osallistujista kiinni! Kokenut kapteeni esittelee retken aikana Helsingin parhaat poukamat. Kippari tuntee saariston salat ja paikat, joihin pääsee tutustumaan vain pienellä veneellä. Veneretken reittiä voidaan myös suunnitella yhdessä. Veneen pehmeät nahkapenkit, aurinkokansi, oma musiikki ja juomat takaavat täyden nautinnon. Elämys sisältää yhden tunnin yksityisen veneretken 1–5:lle henkilölle Helsingin saaristossa kesäkaudella. Osallistujat pääsevät itse vaikuttamaan veneretken luonteeseen ja reittiin. Pelastusliivit saa lainaksi paikan päältä. Retken aikana voi kuunnella omaa musiikkia tai vaihtoehtoisesti vain nautiskella merituulesta ja hiljaisen moottorin vaimeasta käynnistä. Veneretkelle saa ottaa mukaan omia juomia tai eväitä, retkeen kuuluu lasilliset alkoholitonta kuohuvaa. Veneeltä löytyy uimataso, josta halutessaan voi pulahtaa mereen uimaan. Elämyslahja soveltuu kaikenikäisille. Veneretki on loistava valinta esimerkiksi ystäväporukalle, perheelle tai pienelle polttariseurueelle. Tämä elämys tarjoaa hauskaa tekemistä helteisen kesäpäivän, virkistyspäivän tai vaikkapa synttärijuhlien viettoon. Veneestä löytyy pelastusliivejä 15–100 kg painoisille henkilöille.

HelsinkiBoatsin muita suosittuja elämyksiä ovat eksklusiiviset merimatkat Helsingin saaristossa. Neljän tunnin elämyksen aikana lahjan saaja pääsee kokemaan uuden puolen Helsingistä. Tässä paketissa yhdistyy mm. raikas meri-ilma, yhdessäolo ja vapauden tunne. Voimme toteuttaa retken rauhallisesti lipuen tai käskyttää 230hv kohti vauhdin hurmaa! Reitti voidaan joko suunnitella yhdessä tai voit luottaa kapteeniin, joka tuntee saariston salat, joihin pääsee vain pienellä veneellä. Pehmeät nahkapenkit, oma musiikki ja juoma takaavat täyden nautinnon tai voit vaikkapa makoilla aurinkokannella nauttien hiljaisen moottorin käydessä vaimeana taustalla. Tämän retken aikana voimme joko harrastaa Wakeboardausta tai polvilautailua. Vaihtoehtoisesti voimme tutustua Pentalan saaren keskellä olevaan kauniiseen järveen tai vierailla esim. saaristoravintolassa tai lämmittää sauna. Elämys sisältää neljän tunnin retken jopa viidelle hengelle Helsingin saaristossa, kesäkaudella, sekä pullo kuohuvaa tai virvoitusjuomat. Elämys sopii kaikenikäisille henkilöille. Veneestä löytyy pelastusliivejä 15kg-100kg.