Sailing.ee

Sailing.ee tarjoaa eksklusiivisia ja korkealuokkaisia jahtielämyksiä Tallinnan sydämmestä käsin. Monipuolinen tarjonta veneitä ja huippuluokan kapteenit tarjoiluineen takaavat unohtumattomat meriseikkailut ja elämykset. Kesäkaudella järjestettävät palvelut ovat loistavia valintoja kun lomaillaan Virossa.
Selaa kategorioita

Sailing.ee valikoimasta löytyy meriseikkailujen lisäksi paljon muutakin. Tarjolla on yleisesti veneiden vuokraamisten lisäksi myös erilaisia veneilyyn liittyviä kursseja, kuten esim. purjehduskoulutusta aloittelijoille ja navigoimisen perusteita. Sailing.ee purjehduskoulun suorittaneet saavat todistukset, joiden avulla vuokrattavista veneistä saa etuja sekä alennuksia. Lisäksi kursseista saa paljon hyötyä myös omatoimiseen veneilyyn.

Sailing.ee tarjoaa elämyksinä unohtumattomia ja henkeä salpaavia meriretkiä jahdilla, joissa yhdistyy sekä merellinen elämys, että korkean tason kuljetus limusiinillä satamaan. Tästä viihtyisästä elämyksellisestä meriretkestä ei puutu oikeastaan enään mitään. Elämys tarjoaa palan parasta Tallinnan rannikkoa, jossa pääsee nauttimaan uskomattoman kauniista näkymistä. Matkalla elämyksen saaja voi ottaa aurinkoa ja nauttia rauhallisesta merimatkasta erinomaisen palvelun saattelemana. Tämä elämys tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen ja se sopiikin ihan kaikille, jotka haluavat nauttia merellisestä ympäristöstä korkeissa puitteissa. Elämys sopii hyvin myös syntymäpäivien juhlimiselle tai tärkeän merkkipäivän muistamiselle.