Santalahti Resort

Santalahti Resort on koko perheen lomakohde Kotkassa. Viiden tähden lomakeskus tarjoaa mökkejä, villoja ja huviloita moneen eri makuun. Nauti virkistävistä hetkistä meren rannalla, leppoisista löylyistä savusaunassa tai perinteisessä saunassa, suppailusta, luontopoluista tai muista aktiviteeteista. Pyöräile vaikka fatbikella Kotkan keskustaan! Nuku päivän päätteeksi hyvät yöunet tasokkaassa mökissä, luksushuvilassa, leirintäalueella tai ylellisessä villassa – tai vaikka ulkona puussa, jos haluat. Santalahti Resortiin ajaa pääkaupunkiseudultakin vain reilussa tunnissa.
Selaa kategorioita

Santalahti Resort tarjoaa paljon erilaisia aktiviteetteja ja niistä suosituimpia ovat mm. joogatunnit, erilaiset meriretket, minigolf, sup-lautailu, pyöräily sekä lumikenkäily ja hiihto. Santalahti Resort tarjoaa myös oman rannan käyttöön. Santalahden hienohiekkaisella uimarannalla auringonpalvojat voivat valita paikkansa lämpöiseltä hiekalta tai viileältä rantanurmelta. Uimaranta on matala ja turvallinen, ja sen pohja on tasaista, pehmeää hiekkaa. Täällä lapset pääsevät näyttämään hiekkalinnan rakennustaitojaan! Uimarannalta piipahdat helposti myös Seikkailuradalle, Minigolf Parkiin ja Beach Volley -kentille, tai Santa Café -kahvilaan jätksille, juomalle tai syömään. Rannalla on pukukopit ja wc:t, grillaus- ja piknikpaikkoja sekä ramppi, jonka avulla vesirajaan pääsee myös pyörätuolilla.

Täysin uudistettu ravintola Santa Café kutsuu rentoutumaan, kun haluat pitää tauon aktiviteettien parista tai hiekkarannalla loikoilusta! Santa Café on viihtyisä koko perheen olohuone, joka toimii myös Santalahti Resortin vastaanottona, aktiviteettivuokraamona ja infopisteenä. Santalahdessa on useita grillirakennuksia sekä ulkogrillejä ja polttopuut sisältyvät majoitushintaan.

Santalahti Resortin suosituimpiin kuuluva elämys on ehdottomasti majoituselämys Santalahti Resortissa. Elämys tarjoilee taivaallista luksusta pariskunnille. Santa Glass Villa on kahden hengen nautiskeluun suunniteltu elämyksellinen majoitus omalla porealtaalla varusteltuna. Sijainti kauniilla meren rannan kallioilla tarjoaa upeat maisemat ja luonnon kauneus on koko ajan läsnä. Elämyslahja sisältää 1 yön majoitus kahdelle hengelle upeassa Santa Glass Villassa. Lisäksi elämykseen kuuluu Santalahti Resortin aktiviteetit saapumispäivänä aamusta alkaen klo 17 asti vuodenajan ja aktiviteettivuokraamon aukiolojen puitteissa. Elämys sopii niin pariskunnille kuin vaikka ystävillekin.