Walk Helsinki

Kurkista Helsingin pintaa syvemmälle. Walk Helsinki järjestää kävelykierroksia sekä ulkopakopelejä historiallisessa ja kulttuurisesti rikkaassa Helsingin kaupungissa. Kierroksia järjestetään eri teemoilla aina rikos- ja murhakävelyistä taide- ja kulttuurikävelyihin. Lähes 500-vuotias kaupunki kätkee paljon tarinoita ja salaisuuksia. Elämyslahjojen Walk Helsinki lahjakorteilla pääset näkemään täysin uusia puolia Helsingistä, jotka normaalilla kaupunkilomalla saattaisivat jäädä näkemättä.
Selaa kategorioita

Hyötyliikuntaa, kulttuuria ja historiaa:

Walk Helsinki on kirjailija ja kävelyopas Pauli Jokisen perustama palvelu, joka mahdollistaa syvemmän katsauksen Suomen pääkaupunkiin Helsinkiin. Walk Helsinki järjestää eri teemoilla kävelykierroksia sekä ulkopakopelejä Helsingissä. Hyötyliikunnan lisäksi saat kuulla erilaisia tarinoita ja kertomuksia kaupungista kierroksen teeman mukaan. Kävelykierros on myös todella ekologinen lahja! Osaavat kävelyoppaat pitävät huolen, että kierros on varmasti mieleenpainuva. Ulkopakopelin aikana lahjansaaja taas pääsee itse tutkimaan Helsinkiä ratkaistessaan tehtäviä. Kierroksia järjestetään Helsingissä viikoittain maalis-marraskuu välillä (kausi saattaa vaihdella). Kierroksia järjestetään myös mm. ruotsin, englannin, venäjän, espanjan sekä saksan kielillä! Kävelyoppaat ovat hyvin perehtyneitä kierrosten aiheisiin ja osaavat kertoa kaupungin historiallisista sijainneista yksityiskohtaisesti. Oli lahjansaaja sitten vain vierailemassa Helsingissä tai asukas; Walk Helsingin kävelykierrokset sopivat kaikille!

Ympäristöystävällinen elämys:

Walk Helsingillä on erittäin laaja valikoima erilaisia Helsingissä järjestettäviä kävelykierroksia. Kiinnosti lahjansaajaa sitten true crime hengessä järjestettävä rikoskävely tai Sibeliuksen jalanjälkiä Helsingissä seuraava kävely; molemmat löytyy valikoimasta! Myös Helsingin kummitukset, Helsinki sodassa sekä Helsingin homohistoria teemoilla järjestetään kierroksia. Kävelyitä löytyy joka makuun useilla eri kielillä! Kierrokset kestävät noin 90 minuuttia. Ulkopakopelejä löytyy ympäri kaupunkia eri sijainneista mm. Kruununhaasta, Suomenlinnasta sekä Kalliosta. Suurin osa pakopeleistä järjestetään suomeksi, mutta myös englanninkielinen “Outdoor Escape Game in Helsinki” versio löytyy! Walk Helsingin elämyksissä ei ole säävarausta, joten pukeuduthan sään mukaiseen vaatetukseen. Elämyslahjojen lahjakortti Walk Helsingin palveluihin sopii niin kävelykierroksiin kuin ulkopakopeleihin. Kävelykierros ja ulkopakopeli tarjoavat lahjansaajalle unohtumattoman elämyksen lisäksi myös raitista ilmaa sekä hyötyliikuntaa! Kaikki kävelyt eivät sovi perheen pienimmille.

Hyytävä Murhakävely:

Walk Helsinki järjestää kävelykierroksia viikoittain eri kielillä. Useiden eri kävelykierrosten seassa on mm. erittäin suosittu Murhakävely, jonka aikana kierretään tunnettujen murha tapausten sijainteja ja opas kertoo tapahtumista tarkemmin. Murhakävelyitä järjestetään eri sijainneissa Helsingissä. Uskallatko astua matkaan mukaan ja kuulla Helsingin hyytävimmistä tragedioista? Tämä kierros ei sovellu lapsille tai heikkohermoisille.

Tarinoita vuodesta 1550 asti:

Kuningas Kustaa Vaasa perusti Helsingin kaupungin kesäkuussa 1550. Tämän lähes 500-vuotiaan kaupungin kaduilla on ehtinyt sattua yhtä jos toista vuosien varrella. Astu mukaan Walk Helsingin kävelykierrokselle kuulemaan tarinoita menneiltä vuosilta. Haasta läheisesi ulkopakopeliin, jolla pääsette itse tutkimaan historiallista kaupunkia. Anna luontoystävällinen, mielenkiintoisia tarinoita ja hyötyliikuntaa tarjoava lahja!