Belma Beauty Center

Belma Beauty Center on Matinkylässä Espoossa sijaitseva hoitola, joka tarjoaa erilaisia kauneudenhoitopalveluja sekä hierontaa. Palveluista löytyy klassista hierontaa ja urheiluhierontaa, mobilisoivaa hierontaa sekä stressiniskahierontaa. Belma Beauty Center tarjoaa lisäksi kasvohierontaa, raskaushierontaa ja paljon muita hierontapalveluita. Valikoimasta löytyy myös kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot, vartalohoidot ja sokeroinnit. Belma Beauty Center hoitopaketit ovat myös suosittuja ja niistä löytyy myös monipuolinen tarjonta.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Belma Beauty Centerin suosittuihin elämyksiin kuuluu mm. ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi. Ripsien ja kulmien muotoilulla kasvot saavat uutta ilmettä ja meikkaus helpottuu. Elämys sisältää ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin yhdelle hengelle. Elämyksen kesto on noin 1 h 45 min. Elämys sopii naisille, jotka haluavat uutta ilmettä.

Belma Beauty Centerin muita suosittuja elämyksiä ovat käsi- ja jalkahoidot parafiinihoidolla. Elämys sisältää hemmottelua ja omaa aikaa kaipaavalle hemmottelevaa käsi- ja jalkahoitoa.

Belma Beauty Centerin kestosuosikkeja ovat myös Total Stress Relief elämykset. Tällä elämyksellä jumit saavat kyytiä. Niskahartiaseutu, kallonpohja, kasvojen puremalihakset sekä kaulan alueen lihakset hierotaan, jolloin verenkierto elpyy ja aivot saavat happea. Stressinpoiston täydentää lämpimillä vuolukivillä tehtävä kokovartalohieronta joka hoitaa ja rentouttaa kireitä lihaksia. Hieronta tehdään rentouttavalla, stressiä poistavalla öljyseoksella, joka rauhoittaa myös mieltä. Elämys sisältää reilun kahden tunnin kestoisen, stressiä lievittävän hoidon. Elämys sopii kaikille niskahartiaseudun jumeista kärsiville ihmisille.