HOTELLI KALEVALA

Hotelli Kalevala on erityisesti aikuisten suosima lomakohde. Kuhmossa sijaitseva Hotelli Kalevala tarjoaa täydellistä luonnonrauhaa ja paikkaa jossa voi kokeilla erilaisia aktiviteetteja sekä hyvinvointipalveluita. Hotellista löytyy paljon eri kokoisia ja tasoisia huoneita jokaiselle.

Hotelli Kalevalassa voi harrastaa eri aktiviteetteja monipuolisesti. Välinevuokraamosta voi vuokrata välineet kesän tekemisiin. Hotellin rannalta voi aloittaa esim. melonta- tai SUP-lautaretken tai kokeilla taitoja vaikkapa hotellia kiertävällä SM-tason frisbeegolf-radalla. Lisäksi Hotelli Kalevalassa voi vuokrata kanootteja tai mönkijöitä. Kuhmon upea erämaaluonto tarjoaa hienot puitteet omatoimiseen liikkumiseen.

Hotelli Kalevala järjestää myös opastettuja aktiviteetteja kaikkina vuodenaikoina. Talven ja kesän retkillä pääsee mukaan moottorikelkkasafareille, lumikenkäilemään, huskysafareille, hiihtämään, pyöräilemään, karhunkatseluun, marjastamaan, patikoimaan jne.

Ryhmille Kuhmo tarjoaa runsaasti teemoitettuja retkiä ja käyntikohteita: talvisodan taistelupaikat, ruskaretket, kaupunkikiertoajelut, kalevalaisuus, kulttuuri ja Kamarimusiikki. Hotelli Kalevalassa on mahdollisuus myös mukaviin, ohjelmallisiin illanviettoihin. Ryhmille voidaan järjestää mm. levytansseja, nuotio iltoja sekä sauvakävelyjä.

Hotelli Kalevalan hyvinvointipalveluihin kuuluu mm. erilaiset hemmotteluhoidot. Hoitoja on erilaisia ja niistä suosituimmat mm. hieronnat, jäsenkorjaukset ja yrttiporekylvyt. Lisäksi palveluissa on perinnehoitoja. Luonnonmukaiset hoidot parantavat terveyttä ja hyvinvointia. Esimerkiksi turve, elämänsuola ja luonnonyrtit auttavat erilaisiin vaivoihin ja ovat 100% luonnontuotteita. Hotelli Kalevalan hyvinvointipalveluihin kuuluu myös hotellin oman wellness-osaston saunat. Saunojen yhteydessä voi nauttia porealtaista ja tutustua myös turve- ja infrapunasaunojen terveysvaikutuksiin.

Hotelli Kalevalan ravintolasta avautuu upea, vuodenaikojen mukaan vaihtuva näkymä Lammasjärvelle. Vuosien kokemuksella ravintolassa voidaan järjestää niin isommat kuin pienemmät tilaisuudet. Tunnelmallinen terassi on erinomainen paikka kesäisiin juhlatilaisuuksiin tai ryhmäruokailuihin. Talon erikoisuutena ryhmille katetaan Kalevalaisen pitopöytä. Paljon kiitosta saanut keittiö tarjoaa sekä paikallisia että kansainvälisiä herkkuja. Ryhmäruokailut järjestyvät tilauksesta ympäri vuoden. Tilauksesta voidaan järjestää esim. ristiäiset, syntymäpäivät, häät ja muistotilaisuudet.
Selaa kategorioita
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.