Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Mooste Viinavabrik

Mooste Viinavabrik on kauniisti kunnostettu tislaamo, joka sijaitsee aivan Moostejärven rannalla Virossa. Yhtenä hyvin säilyneen ja kunnostetun kartanokompleksin ylpeänä osana Vodavabrik on yksi kauneimmista taloista. Vierastalossa on seitsemän huonetta, jotka tunnetaan nimellä Winery Guest House. Mooste Viinavabrikin asiakkaat arvostavat rauhallista ja arvokasta ympäristöä, ammattitaitoista ja avuliasta palvelua.
Selaa kategorioita

Moosten kartano sijaitsee Põlvan maakunnassa vehreän luonnon keskellä. Täysin säilynyt ja kunnostettu kartanon kokonaisuus on salaperäinen ja romanttinen. Kartanon päärakennuksessa on koulurakennus ja ulkorakennuksissa järjestetään erilaisia aktiviteetteja. Taiteilijat työskentelevät hallitusrakennuksessa. Entisessä navetassa toimii nykyään Folk Chamber, jossa järjestetään konsertteja ja seminaareja. Navetan takaosassa ovat kuuluisan Sirelin tilan lampaannahkojen jalostajat. Entisessä hevostallissa voi nähdä savitalojen rakentamista ja vanhojen huonekalujen entisöintiä. Vanhasta puusepänliikkeestä saa paikallisia käsitöitä ja liinavaatteita. Jos olet onnekas, voit löytää tynnyrin vanhasta viinikellarista, jossa alkoholi kerättiin! Kartanolle omaisuutta kerännyt tislaamo sijaitsee Moostejärven rannalla muista rakennuksista erillään. Tislaamon lähellä on luonnonkauniit näkymät järvelle auringonlaskun aikaan, jossa voi kuulla linnunlaulua ja nähdä harvinaisia lintuja.

Hotelli Mooste Viinavabrikin suosittuihin elämyksiin kuuluu yö kahdelle viinatehtaalla. Tislattu elämys tarjoaa yön pienessä hotellissa ja kauniissa Moosten kartanon välittömässä läheisyydessä. Hotelli on ihanteellinen paikka, jossa voi unohtaa arjen kiireet. Tislaamon huoneet ovat kauniita ja omaperäisiä. Huoneissa on aina romanttinen ja rauhallinen tunnelma ja hotellia isännöidään iloisesti ja ystävällisesti. Keskuksessa on kaksi laadukkaasti varusteltua konferenssisalia, viihtyisät majoitustilat ja sauna. Moosten kartano on remontoitu sen historiaa kunnioittaen. Tislaamolta rajautuu maalauksellinen näkymä järvelle auringonlaskuun. Elämyksen saajalla on mahdollisuus tutustua salaperäiseen kartanoon ja alueen historiaan. Kokin kahden ruokalajin illallinen tarjoillaan hämärässä salissa kynttilänvalossa. Matkan kruunaa tukeva aamiainen. Elämys sopii seikkailunhaluisille pareille tai ystäville, jotka nauttivat kauniista ympäristöstä ja historian oppimisesta.