Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Nextory

Nextory on digitaalinen kirjapalvelu, joka on perustettu Ruotsissa vuonna 2015. Nextoryn valikoimasta löytyy kirjoja kaikille – yli satatuhatta ääni- ja e-kirjaa, joita voi kuunnella älypuhelimella tai tabletilla. Nextory on valintasi, kun haluat kuunnella tai lukea kirjoja älylaitteeltasi missä ja milloin tahansa. Nextoryn yli sadantuhannen kirjan valikoimasta löytyy luettavaa ja kuunneltavaa sekä isoille että pienille. Elämyslahjojen valikoimasta löytyy lahjakortti äänikirjasovellukseen yhdelle käyttäjälle sekä koko perheelle tai kaveriporukalle. Tilauksen aikana kirjoja voi kuunnella ja lukea rajattomasti, niin paljon kuin haluaa ja ehtii.
Selaa kategorioita

Tuhansittain tarinoita, aina mukanasi!

Mitä haluaisit lukea seuraavaksi? Kiinnostaisiko sinua jännittävä dekkari, tai romanttinen klassikkoromaani? Rakastatko fantasiaa tai tieteiskirjallisuutta? Haluatko oppia uusia taitoja tai mielenkiintoisia faktoja? Luetko lapsillesi iltasatuja, tai haluatko kannustaa heitä harrastamaan kirjojen lukemista? Jos vastasit yhteenkin näistä kysymyksistä myöntävästi, Nextory on juuri mitä tarvitset! Laajasta valikoimasta löydät lukemattoman paljon erilaisia kirjoja useilla eri kielillä. Äänikirjat ovat erityisen käteviä, sillä niitä voi kuunnella missä tahansa, ja kätesi ovat vapaana yhtä aikaa. Voit esimerkiksi nauttia kirjasta samalla kuin neulot villasukkia tai laitat ruokaa. Siivoaminen ja pitkät työmatkatkin hurahtavat hetkessä, kun annat jännittävän tarinan viedä sinut mukanaan. Jos mieluummin luet kirjan itse, Nextoryn valikoimasta löytyy myös valtavasti e-kirjoja, jotka kulkevat kätevästi mukanasi Nextoryn sovelluksessa. Sovelluksen avulla pysyt myös helposti kärryillä kirjoista jotka olet jo lukenut, tai jotka haluat lukea myöhemmin. Voit myös arvostella lukemiasi kirjoja, ja saada suosituksia uusista kirjoista, joista saattaisit pitää!

Matkalippusi minne tahansa!

Lukeminen on monipuolinen ja avartava harrastus. Sen lisäksi, että mielenkiintoiseen tarinaan uppoutuminen on mukavaa ajanvietettä, lukeminen myös kehittää aivoja ja parantaa keskittymiskykyä. Voit oppia ymmärtämään erilaisia näkemyksiä, elämäntilanteita ja kulttuureita, ja kokea uskomattomia seikkailuja omalta kotisohvaltasi käsin. Hyviä kirjoja on maailmassa enemmän, kuin yksikään ihminen ehtii elämänsä aikana lukea, ja Nextoryn valikoimassa on valtavasti sekä klassikoita että uutuuksia. Äänikirjapalvelu on täydellinen elämyslahja kenelle tahansa, joka rakastaa lukemista ja tarinoita. Äänikirjat soveltuvat mainiosti myös sellaisille henkilöille, joilla on vaikeuksia keskittyä perinteisen kirjan lukemiseen, tai kiireiselle ihmiselle jolla ei yleensä ole aikaa lukemiselle. Lukeminen on koko kansan harrastus, ja Nextoryn valikoimasta löydät varmasti juuri omaan makuusi sopivat kirjat, luitpa sitten mieluiten kevyitä romansseja tai kiehtovia henkilökuvia. Myös lastenkirjojen joukko on runsas, ja sopivaa luettavaa löytyy kaiken ikäisille vauvasta vaariin. Äänikirjoja voi kuunnella myös vaikka yhdessä perheen mökkimatkalla.

Näppärä ja monipuolinen valinta

Nextoryn äänikirjasovellus on helppo ja monipuolinen lahja mihin tahansa tilanteeseen. Tämä elämys sopii kenelle tahansa, sillä sopivia kirjoja löytyy varmasti jokaiselle. Sovellus on helppokäyttöinen ja kulkee näppärästi mukanasi kaikkialla. Laadukkaasti tuotetut äänikirjat lisäävät tarinaan uuden ulottuvuuden ja tunnelmaa. Voit sukeltaa sisään suureen seikkailuun vaikka pyykkejä viikatessasi tai odottaessasi bussia, unohtamatta tietenkään mukavaa nojatuolia ja vilttiä jonka alle käpertyä. Aloita uusi luku elämässäsi äänikirjojen avulla!