Nextory

Nextory on digitaalinen kirjapalvelu, joka on perustettu Ruotsissa vuonna 2015. Nextoryn valikoimasta löytyy kirjoja kaikille – yli satatuhatta ääni- ja e-kirjaa, joita voi kuunnella älypuhelimella tai tabletilla. Nextory on valintasi, kun haluat kuunnella tai lukea kirjoja älylaitteeltasi missä ja milloin tahansa. Nextoryn yli sadantuhannen kirjan valikoimasta löytyy luettavaa ja kuunneltavaa sekä isoille että pienille. Elämyslahjojen valikoimasta löytyy lahjakortti äänikirjasovellukseen yhdelle käyttäjälle sekä koko perheelle tai kaveriporukalle. Tilauksen aikana kirjoja voi kuunnella ja lukea rajattomasti, niin paljon kuin haluaa ja ehtii.
Selaa kategorioita

Nextory on e-kirjojen ja äänikirjojen suoratoistopalvelu, jonka valikoimasta löytyy yli 300 000 kirjaa. Nextoryn valikoimasta löytyy uutta ja jännittävää luettavaa koko perheelle. Valikoimasta löytyy kaikkea aina jännittävistä trillereistä viihtyisiin iltasatuihin, romanttista tunnelmaa unohtamatta. Sovellukseen voi luoda myös erillisen profiilin lapselle ja löytää kirjoja perheen pienimmille.

Nextory rikastuttaa elämää, auttaa rentoutumaan, antaa mahdollisuuden oppia uutta ja toimii myös hyvänä stressin lievittäjänä. Nextoryn palvelua käyttämällä voit siis oppia jotain aivan uutta tai vain rentoutua hyvän tarinan parissa. Nextoryn avulla voit astua helposti kirjojen taianomaiseen maailmaan, jossa jokainen kirja tekee elämästä rikkaampaa.

Kirjoja voi lukea ja kuunnella missä ja milloin tahansa, niin kännykällä kuin tabletillakin. Nextoryn sovellus on ladattavissa iOS:lle ja Androidille. Kirjoja voi kuunnella online- tai offline-tilassa. Nextory onkin mitä mainioin matkakumppani, sillä kirjoja voi ladata kuunneltavaksi ja luettavaksi offline-tilassa. Sovelluksesta löytyy Kirjahaaste- ja Lukupäiväkirja-toiminnot, joiden avulla voi haastaa itseään sekä asettaa tavoitteita. Tilin luominen ja sovelluksen käyttäminen on erittäin helppoa.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.